Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - itt a teljes trailer

Megérkezett a tegnapi Take Earth Back teljes változata.

2012.02.21. 18:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokat nem érdemes hozzáfűzni a tegnap bemutatott, rendkívül hangulatos Mass Effect 3 - Take Earth Back trailerhez, mindössze annyit, hogy az ígéreteknek megfelelően ma megérkezett a kibővített, bő három perces változat belőle. ■

Mass Effect 3
A legutóbbi Mass Effect 3 cikkek, hírek

hozzászólások (31)

Dark Archon
Dark Archon 2012.02.23. 08:42
Hja, kevésbé földhözragadt módon, de szakmailag teljesen helyesen JELFOGÓnak is nevezik. A tömegjelfogó viszont tényleg hülyén nézett volna ki. Ez speciel teljesen jól volt fordítva.

Egyébként meg már unalmas ez a fennhéjázás a magyar nyelv ellen. Örülünk, hogy perfekt angol vagy, de aki nem, annak nagy segítség, aki meg tanulja az angolt annak az angol hang + magyar felirat egy alapszintű segítség. Onnan jöhet az angol hang + angol felirat. Játszva tanul igazán az ember. Az ilyen relé és héj fordítások meg magában az ME univerzumban is rohadtul jelentéktelenek.
gothmog
gothmog 2012.02.23. 11:12
Minden elismerésem a Digic Pictures felé, és egyúttal jó látni, hogy a Bioware is egyre ütősebb, már-már Blizzard szinten élvezetes trailerekkel/videókkal hozakodik elő:-)

Ugyanakkor megmondom őszintén, bár ez nyilván ízlés kérdése, hiszen vannak akik irtóznak a kétméteres kardokkal rohangáló androgün figuráktól:-D, de számomra a "Cloud-Sephiroth vonalon mozgó" Final Fantasy játékok némelyik videóbejátszása - bár régebbiek és technikailag kevésbé kifinomultak - hangulatukban a mai napig aláznak mindent.

Például itt van ez az összeszerkesztett darab, amelyben a Crisis Core központi történetén végigvonuló vers (és egyben félig-meddig prófécia is) hangzik el: Íme Ez inkább maga a vers és a közvetített hangulat miatt ütős.

Azonban, aki akciót is akar látni, itt van a kedvencem a játékból, egy kis küzdelem a három barát között. Japán nyelven:-D

Nem vagyok amúgy nagy rajongója a mindenféle japán cuccoknak, de a Final Fantasy VII és a hozzá kapcsolódó dolgok mégis nagy kedvenceim. (Pl. az Advent Children is megvan DVD-n - persze eredetiben -, pedig finoman szólva sem vagyok egy nagy filmgyűjtögető)
balays82
balays82 2012.02.23. 12:33
Az Advent Children nekem is megvan DVD-n, aki egy kicsit is érdeklődik a Final Fantasy világa iránt, annak szerintem kötelező darab. Emlékszem, még valamikor régen, amikor PS1 tulaj voltam, volt hozzá egy lemez, amelyen demók is videók voltak. Többek között a FF IX trailere is, amit gyakorlatilag rongyosra néztem. Szóval értem, miről beszélsz.:-) A Final Fantasy XIII is megvan, de sajnos annyira nem nyűgözött le, ezért a mai napig nem játszottam végig, pedig már az animációs betétek miatt (amelyekkel hagyományos módon telepakolja a játékait a Square Enix) is érdemes lenne. Ugyanez a gondom a Final Fantasy XIII-2-vel is, a demó alapján az sem tetszik jobban, így egyelőre az is kimarad.

ON.
davkar9
davkar9 2012.02.24. 14:47
Hey, Reapers, leave us kids alone!

Technikailag nagyon pöpec, egy könnycseppet is majdnem elmorzsoltam de a 2. rész CGI videója sokkal jobb volt. Mikor az első videó után kiírták hogy szerdán jön a bővített azt hittem lesz majd ~3 percnyi tömény földi akció. Pár másodperces Normandia kanyarodik, flotta a légkörben támad részeknél nyakig ültem a libabőrben, de hát sajnos az most is mind ugyanaz volt.:-( Sebaj, a játék jó lesz.
Attak
Attak 2012.02.26. 08:53
Yeah! :love:
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.