Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SCP-087 - horror reggelire

A végtelen lépcsőház tényleg végtelen?

2012.02.22. 07:59 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kezdjük az elején. Az SCP egy közösségi "novellaíró" oldal, ahol egy közös téma köré csoportosítva meg lehet osztani a horrorisztikus ötleteket. Ez a közös téma a SCP Foundation története, mely egy több szervezet által irányított létesítmény-rendszer, ahol a cél az, hogy az átlag embereket megvédjék mindenféle túlvilági, vagy épp evilági, de az emberiségre kellemetlen hatásokkal levő entitásoktól. Bővebben is olvashattok róla az oldalon, de most nem ezért szánok neki egy hírt, hiszen kérdezhetitek: hol van itt a játék?
Nos, néha az SCP-t kicsit tovább viszik, túl az íráson, és animációkat, festményeket, néha pedig rövid kis interaktív játékokat írnak a sztorik köré. Ez a helyzet áll fenn az SCP-087 esetében is (közvetlen letöltő link!), ahol egy végtelennek tűnő lépcsőházban sétálgathatunk, természetesen tök sötétben, miközben ijesztő hangok vesznek körül. Akaratlanul is arra az álláspontra jutottam, hogy ez az univerzum megérett egy teljes értékű horrorjáték alapanyagának és kár, hogy nem készül mindegyikhez valami ehhez fogható szösszenet. Mindenesetre próbáljátok ki feltétlenül, éjszaka, sötétben és teljes csendben! Viszont heveny izzadást és lúdbőrzést okoz, én szóltam. ■

hozzászólások (1)

stero
stero 2012.02.22. 12:51
Kipróbáltam .. mentem 60 emeletet majd a végén egy szellemszerű valami belenyúlt a képembe és kilépett a "játék" .. dög unalom volt és az égegyadta világon nem történt semmi .. ez így jelenleg nagyon nagyon kevés. Pedig ha lehetne segíteni a készítőknek a hangulat fokozásában akkor én szívesen készítenék nekik beteg textúrákat meg hátborzongató aláfestő zenét .. ugyanis ez a profilom, hobbim.
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.