Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SCP-087 - horror reggelire

A végtelen lépcsőház tényleg végtelen?

2012.02.22. 07:59 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kezdjük az elején. Az SCP egy közösségi "novellaíró" oldal, ahol egy közös téma köré csoportosítva meg lehet osztani a horrorisztikus ötleteket. Ez a közös téma a SCP Foundation története, mely egy több szervezet által irányított létesítmény-rendszer, ahol a cél az, hogy az átlag embereket megvédjék mindenféle túlvilági, vagy épp evilági, de az emberiségre kellemetlen hatásokkal levő entitásoktól. Bővebben is olvashattok róla az oldalon, de most nem ezért szánok neki egy hírt, hiszen kérdezhetitek: hol van itt a játék?
Nos, néha az SCP-t kicsit tovább viszik, túl az íráson, és animációkat, festményeket, néha pedig rövid kis interaktív játékokat írnak a sztorik köré. Ez a helyzet áll fenn az SCP-087 esetében is (közvetlen letöltő link!), ahol egy végtelennek tűnő lépcsőházban sétálgathatunk, természetesen tök sötétben, miközben ijesztő hangok vesznek körül. Akaratlanul is arra az álláspontra jutottam, hogy ez az univerzum megérett egy teljes értékű horrorjáték alapanyagának és kár, hogy nem készül mindegyikhez valami ehhez fogható szösszenet. Mindenesetre próbáljátok ki feltétlenül, éjszaka, sötétben és teljes csendben! Viszont heveny izzadást és lúdbőrzést okoz, én szóltam. ■

hozzászólások (1)

stero
stero 2012.02.22. 12:51
Kipróbáltam .. mentem 60 emeletet majd a végén egy szellemszerű valami belenyúlt a képembe és kilépett a "játék" .. dög unalom volt és az égegyadta világon nem történt semmi .. ez így jelenleg nagyon nagyon kevés. Pedig ha lehetne segíteni a készítőknek a hangulat fokozásában akkor én szívesen készítenék nekik beteg textúrákat meg hátborzongató aláfestő zenét .. ugyanis ez a profilom, hobbim.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.