Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

LG - jön az Optimus 3D Max

Az Optimus 3D utódja fejlesztett 3D-s képességekkel és új funkciókkal jelenik meg.

2012.02.24. 12:13 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az LG Electronics a barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatja be az Optimus 3D Max készülékét. Az Optimus 3D utódja természetesen nem csak a 3D-s technológiában különbözik a korábbi modelltől: a 3G hálózati sebességet az LG HSPA+ 21Mbps szintre emelte, illetve helyet kapott az NFC (Near Field Communication — kis hatótávolságú kommunikáció) funkció is. Szintén érdemes megemlíteni a HD konvertert, amely HD minőséget biztosít az MHL (Mobile High-Definition Link — mobil nagyfelbontású adatkapcsolat) kapcsolaton keresztül csatlakozó tévén, Open GL alapú 2D játékok és alkalmazások 3D-re konvertálása, valamint a Google Earth alkalmazás használata esetén. Bővültek a kamera a beépített kamera lehetősége is - a távolságmérő háromszögelési módszerrel számítja ki a kamera és a fotóalany közötti távolságot, valamint a céltárgy méretét.
A 9,6 mm keskeny és 148 gramm súlyú, keskeny, fémbevonatú és kerekített élű mobil elsőként a koreai piacon jelenik meg 2012 márciusában, ezt követően viszont Európába érkezik. A cég bejelentése szerint a készülék nem sokkal a bemutatását követően frissíthető lesz a kezdeti Android 2.3 Gingerbread operációs rendszerről az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerre. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!