Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 3 - szabadon, de nem elveszve

Az új rész az előzőhöz hasonlóan nyitott világú lesz, de nem veszünk majd el benne.

2012.02.27. 09:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Far Cry 2 kétségkívül sok olyan tulajdonsággal bírt, mely kiemelhette volna a szürke középmezőnyből. Ám a készítőknek nem sikerült ezeket egy olyan kerek egésszé gyúrni, amilyenné szerették volna. A készülő Far Cry 3-ban azonban igyekeznek azokat a hibákat kiküszöbölni, melyek végül a második részt a süllyesztőbe küldték. Erről Jamie Keen, a játék vezető designere mesélt egy interjú során.
"A nyílt világ fantasztikus volt, de végeredményben nem vezetett sehova. Remek volt, hogy minden elérhető volt, de elvesztetek benne. Most szeretnénk biztosra menni, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer. Fontos, hogy ugyanaz a felfedezni való megmaradjon, de kell, hogy valami vezessen titeket. Ugyanennyire fontos az is, hogy szabadnak érezhessétek magatok, amit azzal érünk el, hogy bármit megtehettek, amit akartok. A játék mindig mindent megenged majd. Nem akarjuk, hogy a világ által korlátozva érezzétek magatokat, ha például gyorsan szeretnétek eljutni valahova, lesz rá lehetőség. Ha csak kocsikázni akartok, hát rajta. Le akartok ugrani egy szikláról? Hajrá. Azt szeretnénk, ha játék közben azt mondogatnátok - milyen jó lenne, ha megtehetném, hogy... hoppá, meg is tehetem! Minden megengedett, ez nagyon fontos számunkra!"
Keen röviden kitért a második rész maláriájára, amit alapvetően jó dolognak tartott azok számára, akik szeretik a realizmust, de a legtöbb játékos frusztrálónak találta. ■

Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.