Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo III - nem lesznek PvP csaták

Megjelenés utáni DLC, vagy patch formájában jönnek az egymás elleni csaták.

2012.03.13. 09:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Blizzard bejelentette, hogy a Diablo III-ban a megjelenésekor nem lesz PvP támogatás. Ez annyit tesz, hogy a többjátékos részben csak az MI által irányított szörnyekkel harcolhatunk, a többi játékos ellen nem. A fejlesztők részéről Jay Wilson adott magyarázatot.
"Megannyi egyeztetés és megbeszélés után úgy éreztük, hogy a PvP támogatás még nem érte el azt a szintet, amit elfogadhatónak tartunk, és csak ezért ismét elhalasztani a játékot, túl nagy büntetés lenne mindenkinek. Az egyszemélyes kampány és a kooperatív mód már szinte teljesen elkészült."
Természetesen nem kell végleg lemondanunk egymás legyűréséről, mivel a PvP mód egy későbbi patch, vagy DLC formájában meg fog jelenni.
"Tudjuk, hogy sokan nagyon várják már az egymás elleni csatákat, ezért a megjelenés után arra fogunk koncentrálni, hogy az arénák olyan véresek, brutálisak, pörgősek és fantasztikusak legyen, amilyenek csak lehetnek. Addig is már az utolsó simításokat végezzük a tényleg egyedülálló egyszemélyes kampányon és a kooperatív módon!"
A Diablo III egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, és míg egyes források azt valamikorra őszre datálják a premiert, addig néhány netes áruház már áprilisban számít rá. Meglátjuk. ■

Diablo III
A legutóbbi Diablo III cikkek, hírek

hozzászólások (6)

McCl@ne
McCl@ne 2012.03.13. 13:09
Na jó, de a DLC kifejezés hallatán majd iderohanhat a kőkemény warez-warrior sereg és jól rárúgja az ajtót a Blizzardra - így ki tudja, hogy mennyival az alapjáték megjelenése előtt -, hogy mit képzelnek magukról, amiért van pofájuk lehúzkodni a játékosokat, stb., stb.

Holott ha van cég, ami minőségi és tartalmas, valódi újdonságokkal teli worth-to-buy kiegészítőket készít, akkor az a Blizzard. A WoW két kiegészítőt kapott, míg játszottam vele, és letettem a hajam mindkettőtől, nagyon durván megdobta a játék tartalmát. De ha még messzebb megyünk a múltba, ott a Lord of Destruction, ami nélkül már el sem tudnám képzelni a Diablo 2-t, vagy a szintén tartalmas Frozen Throne! (SC sorozat nálam sajnos kimaradt... eddig)

Mind olyan cucc, amiért bőven megérte kiadni a pénzt, és semmi okunk azt hinni, hogy ez mostantól nem így lesz! (Templar nagyon fasza lenne, mint játszható kaszt!)
xyzw
xyzw 2012.03.13. 13:13
Oké, de azért egy release date már jöhetne :-)
Yossarian
Yossarian 2012.03.13. 14:17
Sosem érdekelt a PvP a D2-ben, szóval tőlem akár egy az egyben ki is hagyhatják a játékból.
gregmerch
gregmerch 2012.03.13. 14:21
Igazad van abban amit írsz, de ezek igazából még nem DLC-k voltak, hanem "Mission Disk"-ek, illetve "Expansion Disk"-ek (azt hiszem így hívták régen az igazi plusz tartalmakat tartalmazó kiegészítéseket). Ah, a régi szép idők, hüpp :,-(...
McCl@ne
McCl@ne 2012.03.13. 14:28
Igen, de a Blizzardnak nem is voltak soha DLC-i, és ha jól tudom, nem is beszéltek ilyesmiről soha. Ők - mindenki számára ingyenesen elérhető - patchekben balanszolgatják a játékaikat és szinte teljes játékkal megegyező árú (és tartalmú) kiegészítőkkel bővítik azokat.

Persze ha mégis elkapná őket ez a DLC őrület, akkor is bízom benne, hogy azokat tényleges tartalommal ruháznák fel. Ugyanez nem mondható el pl. az anno elég nagy felháborodást kiváltó Oblivionhoz tartozó lópáncél DLC-ről :D Persze rá lehet fogni, hogy nem kötelező megvenni, de ha valakinek nagyon bejön egy játék - mint anno az Oblivion vagy hamarosan a Diablo 3 -, jobban érzi magát, ha teljes a kedvence... Ezért aztán pofátlanság minden szarért pénzt kérni, főleg ha az alapjátékból kinyesett dolgokról van szó, a'la Mafia 2.

Blizzard okosabb ennél. Lehet, hogy elfogult fanboynak tűnök, de a múlt egyelőre engem igazol.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.