Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sim City 5 - DRM lesz, mod támogatás nem

Állandó netkapcsolat kell a játék futtatásához, mely kezdetben nem támogatja a modokat.

2012.03.29. 11:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Valamikor jövőre érkezik a nagy múltú városmenedzselős sorozat új része, a Sim City 5. A néhány héttel ezelőtti bejelentés óta már több izgalmas részletet elárultak a fejlesztők, és a játék alatt dolgozó motor képességeit is bemutatták már egy videóban. Ma ismét új információk láttak napvilágot, ám ezek már kevésbé fényesek. Kiderült ugyanis, hogy a játék futtatásához állandó netkapcsolatra és egy Origin profilra lesz szükségünk. Emellett az is eldőlt, hogy a megjelenéskor a Sim City 5 nem fogja támogatni a modokat, melyek a negyedik részt egy évtized távlatából is életben tartották. Erről az EA Maxis kreatív igazgatója, Ocean Quigley beszélt egy interjú során.
"Jelenleg minden figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy a Sim City sorozat színvonalához méltó játékot készítsünk. Tisztában vagyunk vele, hogy az ok, amiért a játékosok még tíz évvel a megjelenés után is játszanak a Sim City negyedik részével, a folyamatosan megjelenő modokban keresendő. Ezek apránként teljesen átalakították a játékot és kijavították minden hibáját. Ezt szem előtt tartjuk, nem bolondultunk meg."
Quigley nyilatkozata alapján arra lehet számítani, hogy bár a megjelenéskor a játék nem támogatja majd a modolást, ez később változhat. ■

Sim City 5
A legutóbbi Sim City 5 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!