Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Abraham Lincoln fejszéje

Augusztusban érkezik az Éjszakai őrség rendezőjének új filmje.

2012.03.29. 21:03 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Kit érdekel, hogy miből lesz a cserebogár? Sokkal izgalmasabb, hogy miből születik egy film. Timur Bekmambetov producer-rendező, aki Tim Burton segítségével készíti új fantasy/akciófilmjét, az Abraham Lincoln, a vámpírvadászt (Abraham Lincoln Vampire Hunter, hazai bemutató: augusztus) a WonderConon elmesélte, hogyan született az új film őrült ötlete. A WonderCon az amerikai sci-fi rajongók nagy találkozója: a március 16. és 18. között tartott rendezvényen a műfaj több mint 40 000 rajongója gyűlt össze egy kaliforniai sportcsarnokban; a Fox stúdió itt vetített le először néhány látványos részletet a filmből, amely újraírja az amerikai történelmet. A forgatókönyv szerint az USA 16. elnöke csak nappal volt elnök, éjjel a vámpírok elleni háborúja foglalta le. Egy újságíró megpróbált olyat kérdezni Bekmambetovtól, amit előtte még senki; az iránt érdeklődött, szokott-e a rendező a filmjeiből valami forgatási emléket hazacsenni. A kazah származású filmes habozás nélkül bevallotta, hogy az Éjszakai őrségből egy egyenruhát, a Wantedből Angelina Jolie kését, az Abraham Lincoln, a vámpírvadászból az elnök különleges fejszéjét őrzi otthon.
– Igazából ez a fejsze volt meg először az egész filmből – mesélte Bekmambetov. – Tudtam, hogy Lincoln erdei ember volt, úgyhogy gondoltam, megérdemel egy jó fejszét, amit szuperhőshöz méltóan forgathat. De hogy ne legyen unalmas, egy puska került a nyelébe meg egy szurony a tetejére. Amikor ez megvolt, akkor kezdtünk gondolkodni a film többi részén. Azután, hogy haladt előre a történet, szükség szerint még néhány veszélyes eszközt beépítettünk a fejészébe: a végén olyan lett, mint egy svájci bicska. A forgatás befejeztével zsebre is vágtam. ■

hozzászólások (1)

Kemloth
Kemloth 2012.03.29. 21:37
Háh, várom ezt a filmet. Elvetemült hülyeség. Szeretem az ilyet.:-D Az Éjszakai Őrséget is imádom, holott sokak szerint értékelhetetlen... nekem valahogy mégis nagyon bejött. (Más kérdés, hogy a könyv, amire elvileg épül a film, porig alázza nálam... de hát az Őrségek az egyik kedvenc könyvsorozatom.)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.