Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 3

Hivatalosan is bejelentették az FPS harmadik részét.

2012.04.16. 16:44 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ahogy azt GeryG korábban jelezte, az EA és a Crytek arra készült, hogy lerántsák a leplet a Crysis harmadik részéről, s ez ma meg is történt. Természetesen a folytatás alatt a CryEngine 3 ketyeg majd, így nagyon valószínű, hogy a fejlesztők ismét azon dolgoznak, hogy megalkossák minden idők legszebb FPS-ét - persze reméljük, hogy a játékmenetről sem feledkeznek meg. Az mindenesetre érdekes, hogy a harmadik epizód egyesíti magában a két korábbi tesó környezetét, hiszen New Yorkba térünk vissza, ám a gigantikus város ekkorra már jó részt elpusztult, benőtte az erdő, folyók szelik át területeit, ráadásul mindenki, aki behatol a pokolba, folyamatos életveszélyben érezheti magát. Mégis, ebből adódóan kapunk az arcunkba dzsungelt, de valószínűleg néhány nagyobb épület és a metropolis egyes részei fennmaradtak, azaz a városi harcról sem kell lemondanunk. A fejlesztők amúgy azt ígérik, hogy a hatalmas terület - amely hét főbb területre van osztva, mindegyik központjában egy "csodával" - már a kezdetekből fogva szabadon bejárható lesz, csak bírjuk lőszerrel... Mindeközben azt sem árt majd kideríteni, hogy mire készül a várost uraló és mindenkit átverő CELL vállalat, ám ennek csak jövőre eredhetünk a nyomába, mivel a megjelenésre valamikor 2013-ban számíthatunk minden platformon. ■

előző
következő
Crysis 3
Crysis 3 Crysis 3 Crysis 3 Crysis 3 Crysis 3
Crysis 3
A legutóbbi Crysis 3 cikkek, hírek

hozzászólások (9)

richy25
richy25 2012.04.16. 23:16
Ha Rambonak szabad... :)
Mellesleg a képek gyönyörűek, a látvánnyal nem lesz gond... csak hát nagyon reklámozzák ezt a "hű de sandbox játékmódot", és hát minél jobban reklámozzák, annál nagyobbat koppan majd a mélyen tisztelt játékos álla, amikor kiderül az igazság. De ne legyen igazam, és inkább koppanjon a mesterien összerakott játéktól az állam, mintsem a csalódástól. :)
-T0ng-
-T0ng- 2012.04.17. 08:45
Hát igen! Annak idején mikor mondták, hogy a Crysis első része mennyire hűde nyitott lesz, egy kicsit nagyobb szabadságra vágytam. Most a második rész esetében, bár nem lehet panaszom mert az első résszel ellentétben ez High-on döccenés mentesen fut, már visszasírom az első rész szabadságát.

Kíváncsi leszek a harmadik részre, mert minden kritikám ellenére a Crysis 2 lenyűgözött. Elképesztő az a hangulat, ami a pusztulófélben lévő New York-ból árad.
MattMatthew
MattMatthew 2012.04.17. 09:07
A SEAL használ szigonypuskákat is egyrészt mert gyakorlatilag hangtalan de ami nagyon nagy előnye az az, hogy a kevlar nem véd meg a nyílvesszőtől;-).
Szóval ha nem töröd szét a nyílvesszőt (pl nem lövöd bele nagy acéldarabokba:-D.) akkor még lőszert sem kell keresgélni, csak csata után összeszeded.

...persze ki tudja, hogy játékba hogy rakják bele.
Kanduhrka
Kanduhrka 2012.04.17. 09:26
És ha már említésre került Rambo, jöhet a robbanós nyíl is:)
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.04.20. 16:08
Kikerült a teaser videó és e szerint 24-én kapunk rendes gameplay-t is.;-)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.