Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Company of Heroes 2 - hivatalosan is bejelentve

Jövő tavasszal érkezik a keleti fronton játszódó stratégiai játék.

2012.05.07. 20:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nagy sikernek örvendett a 2006 októberében megjelent Company of Heroes, mely egészen magas szintre emelte a második világégéssel foglalkozó stratégiai játékok mércéjét. A Relic Entertainment remek stratégiai játékához meglepő módon sem kiegészítők, sem folytatás nem érkezett, egészen mostanáig. Múlt hét óta már lehet tudni, hogy a csapat dolgozik a második részen, de a hivatalos megerősítésre máig kellett várni. A kiadásért felelős THQ ma hivatalosan is bejelentette, hogy jövő tavasszal érkezik a Company of Heroes 2, mely a keleti frontra kalauzolja el a játékosokat. A kampány gerincét a németek előrenyomulása adja majd, nekünk pedig az oroszok oldalán harcolva kell majd megakadályoznunk őket ebben. A játék alatt a Relic Entertainment saját fejlesztésű Essence 3.0 motorja dolgozik majd, mely nem csupán látványos grafikát és rombolható környezetet ígér, hanem új szintre emelt mesterséges intelligenciát is, melyet a készítők csak Dynamic Battle Tactics néven emlegetnek.
"1941-et írunk, kezdetét veszi a második világháború legkegyetlenebb csatája, amikor a németek teljes fronton támadásba lendülnek a szovjet tundrán, ami végül 14 millió katona életét követelte. Az orosz vörös hadsereg irányítását kell átvennünk, hogy megvédjük az orosz anyaföldet a betörő náciktól. A háború kimenetele a mi taktikai és stratégiai képességeinktől függ majd. Az élre menő csaták során igazi katonai vezetővé válunk, hogy a szovjet birodalom hatalmát felhasználva menetelhessünk el egészen Berlinig." - olvasható a hivatalos közleményben. A játék producere, Greg Wilson emellett hozzátette, hogy a játék méltó folytatása lesz az első résznek, mely az újítások mellett megtartja majd annak minden olyan részletét, ami azt sikeressé tette. ■

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek

hozzászólások (5)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.05.07. 20:55
Azért egy kiegészítő volt hozzá.;-)
GeryG
GeryG 2012.05.07. 20:58
Nagyon jogos, köszönöm a korrigálást!!! :) Valamiért az nagyon kiesett a fejemből, pedig, ha jól emlékszem, azzal jött be a játékba a hűdefantasztikus DX10, ugye? :)
McCl@ne
McCl@ne 2012.05.07. 21:10
Most hülyéskedtek? :O
És a Tales of Valor? :O Pfff... 2 hivatalos kiegészítője is volt a CoH-nak, majd ezt követte az ezekkel szinte egyenértékű Eastern Front, amiről oké, hogy nem tesztek említést, de ez így epic fail.
GeryG
GeryG 2012.05.07. 21:34
okay, jogos... bocsi, hosszú volt a mai nap. :)
Respect a javításért!!!
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.05.08. 10:52
Az Eastern Front csak egy mod nem kieg.
De az tényleg fura hogy ott figyel a Company of Heroes és a két kiegészítője a polcomon, de nem jutott eszembe még így se.;-)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.