Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tomb Raider - idén már biztosan nem

Sajnos újabb sikervárományos játékot halasztottak jövőre.

2012.05.14. 08:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Bioshock Infinite csak jövőre kerülhet a boltok polcaira, most egy újabb, sokak által nagyon várt játékról érkezett hasonlóan szomorú hír. A Crystal Dynamics vezetője, Darrell Gallagher a stúdió blogján jelentette be, hogy az új Tomb Raider játék a tervezett ez év őszi dátum helyett, leghamarabb jövő év elején jelenhet meg.
"Mikor a Crystal Dynamics először gondolt a Tomb Raider sorozat rebootján, két cél lebegett a szemünk előtt: az első, hogy egy modern Tomb Raider játékot készítsünk, ami meglepi és felcsigázza a rajongókat. A második, hogy általa elkészítsük karrierünk legjobb játékát, amire nagyon büszkék lehetünk. Valami egészen elképesztő dolog formálódik a kezeink között, és alig várjuk, hogy megoszthassuk a rajongókkal. Jelenleg az a legfontosabb számunkra, hogy a lehető legmagasabb színvonalat érjük el a játékkal. Ezért döntöttünk úgy, hogy eltoljuk a játék premier dátumát néhány hónappal, és az eredetileg tervezett 2012 őszi megjelenés helyett 2013 első negyedévére datáljuk azt."
A halasztás mellett a csapat valami vigasztalót is szeretett volna megosztani, így biztosítottak mindenkit arról, hogy a Tomb Raider biztosan jelen lesz az idei E3-on. A játék galériája is bővült néhány képpel. ■

előző
következő
Tomb Raider - idén már biztosan nem
Tomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nemTomb Raider - idén már biztosan nem
Tomb Raider (2013)
A legutóbbi Tomb Raider (2013) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!