Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CryZone: Sector 23 - S.T.A.L.K.E.R. CryEngine 3-on

Eredetileg Crysis modnak indult, mára önálló indie játék lett a Sector 23.

2012.05.19. 16:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az orosz modkészítő OWL Game Studio saját blogjában számolt be a CryZone: Sector 23 nemrégiben lezajlott bétájának eredményeiről. A résztvevők visszajelzései többségükben pozitívak voltak, legtöbben a játék hangulatát emelték ki. A készítők nem titkoltan a S.T.A.L.K.E.R. nyomdokain haladtak, és a beszámolójuk végén bejelentették, hogy az eredetileg ingyenes Crysis modnak indult projekt mára teljesen önálló indie játékká nőtte ki magát.
"Örömmel jelentjük, hogy a CryEngine 2-re épülő CryZone: Sector 23 bétatesztjének visszajelzései többségükben pozitívak voltak. A legtöbben a játék hangulatát emelték ki. A bétában rengeteg easter egget rejtettünk el, aki felkutatta ezeket, könnyen kitalálhatta, hogy mik az elképzeléseink a projekt jövőjét illetően. Itt az ideje, hogy hivatalosan is bejelentsük, a CryZone nem egy Crysis mod többé. Mostantól teljesen önálló, független fejlesztésként tekintünk rá, mely már a CryEngine 3-ra épül." - olvasható a beszámolóban. A történet főhőse egy apa, aki elveszítette a fiát, ezért bemerészkedik a zónába annak reményében, hogy rábukkan a legendás tárgyra, mely teljesíti a kívánságokat. Ennél többet egyelőre nem lehet tudni, így megjelenési dátummal sem rendelkezünk. ■

hozzászólások (1)

erpy
erpy 2012.05.19. 22:37
Beta-val játszottam. Ahogy hallottam és tapasztaltam, rengeted, az eredeti xrayengine-nél is több bug volt benne. Nem tudom hogy az ukrán fiúknak sikerült kijavítani ezekek, ill remélem megoldották hogy angol nyelvü legyen a game, mert már maga az elvette a játékélményt, hogy igény szerint beállitsd a bill kiosztást, mivel angol crysis 1-re raktad rá a modot, és az orosz mod keveredése után a játékban a betük helyett csak értelmetlen irka-firka volt.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.