Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin

Divinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a Larian

Kooperatív multival és szerkesztővel érkezik jövőre a játék.

2012.05.29. 17:37 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Divine Divinity játékokkal híressé vált belga Larian Studios új RPG-n dolgozik. A Divinity: Original Sin egy körökre osztott szerepjáték lesz, hasonlóan a csapat előbb említett játékához, vagy a Fallout 2-höz és a Baldur's Gate-hez. Két fő karaktert irányíthatunk a kalandok során, akik fejlődésük során rengeteg új skillt, fegyvert és felszerelést szerezhetnek meg. Csapatunkat felbérelt vagy megidézett karakterekkel bővíthetjük ki. Nagy szerepet ígérnek a tárgyaknak, konkrétan úgy fogalmaznak a bejelentésben, hogy ami nincs odaszögelve a talajhoz, azt mind mozgatni vagy használni lehet. A történet során döntéseink következményekkel is bírnak. A harcrendszer körökre osztott lesz, taktikai lehetőségeket biztosítva skilljeink és varázslataink hatékony használatához, kombinálásához. A csaták során a terep is szerepet kap. Fontos feature lesz a multiplayer mód, amelyben legfeljebb négyen indulhatunk el közösen a küldetések teljesítésére. A zenéről a Divinity játékok állandó zeneszerzője, Kirill Pokrovsky gondoskodik. A játék mellé teljes szerkesztőeszközöket is kapunk, így saját küldetéseket fabrikálhatunk majd.
Az Original Sin története a Divine Divinity előzménye: "Tanoroth orkjai véres menetelésbe kezdenek Rivellon szabad népei ellen. Ketten azonban ellenállnak a gonosz varázslatoknak: egy láncaitól megfosztott, halálra ítélt harcos és egy újjáélesztett, rejtélyes hősnő. Vajon elég erősek ahhoz, hogy múltjuk bűneivel megbirkózzanak? És elég erősek-e, hogy a menetelő orkok mögött lévő még nagyobb fenyegetéssel szembeszálljanak?"
A Divinity: Original Sin fejlesztését 2010-ben kezdték, megjelenése 2013 első negyedévére várható, PC-re és Macre. ■

előző
következő
Divinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a Larian
Divinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a LarianDivinity: Original Sin - új, körökre osztott RPG-n dolgozik a Larian

hozzászólások (4)

Zéta_n1
Zéta_n1 2012.05.29. 18:23
Steamworks ? Máris passzolom .
Drukala
Drukala 2012.05.29. 20:21
Épp a minap jutott eszembe, hogy jó lenne már valami kafa körökre osztott RPG. Egy próbára mindenképpen be fog figyelni.
GustyX
GustyX 2012.05.29. 21:54
Ezt is be lehet tenni.
Dino
Dino 2012.05.29. 22:30
GustyX: ó, tudtam, hogy valamit elfelejtek... köszi, pótolva.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.