Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

StarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységek

Pár új bevethető alakulatot mutatott be a Blizzard.

2012.06.09. 10:35 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Minek is nevezzem a Heart of the Swarmot? Folytatás? Új epizód? Gőzöm sincs, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy jelenleg is gőzerővel folynak a béta tesztek és néhány új egységtípusról rántották le a leplet a Blizzardos srácok. Ezek még természetesen nem véglegesek, jöhetnek helyettük, vagy mellettük még mások is, ugyan úgy, ahogy ki is vehetik őket a végső változatból.
Mint ahogy azt biztos tudjátok már, a HotS a Zerg fajra koncentrál majd sztori tekintetében. Az egyik ilyen új egységtípus a Swarm Host lehet majd, mely végtelen mennyiségű ingyenes "sáskarajt" ereget magából, valamint a Viper egység, mely megvakíthatja az ellenségeket és magához is ránthatja azokat a könnyebb felaprítás érdekében. A vakítás egyébként úgy zajlik, hogy egy zöld szmötyifelhőt ereszt ki magából ez a bájos Viper, melynek folyománya az ellenséges egység lőtávjának gyakorlatilag nullára redukálása.
Nem marad új egység nélkül a Protoss és a Terran faj sem. Az előbbi kaphatja a Tempesteket, melyek hatalmas lőtávval rendelkező repülő gépezetek, valamint egy érdekes pajzs megoldást, melyet az ellenség nyersanyag bányáira ráeresztve csökkentheti majd a befolyó kristály mennyiségét, ezzel hátráltatva őket az építkezésben és egységgyártásban.
A Terran fajhoz egyelőre csak a widow akna került napvilágra, mely az első egységre, ami a közelébe jut, feltapad és tíz másodperc múlva szépet robban, ezzel sebezve a körülötte álló egységeket is. A lentebb látható videóban mindezeket meg is nézhetitek mozgás közben! ■

előző
következő
StarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységek
StarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységek
StarCraft II: Heart of the Swarm
A legutóbbi StarCraft II: Heart of the Swarm cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.