Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

StarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységek

Pár új bevethető alakulatot mutatott be a Blizzard.

2012.06.09. 10:35 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Minek is nevezzem a Heart of the Swarmot? Folytatás? Új epizód? Gőzöm sincs, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy jelenleg is gőzerővel folynak a béta tesztek és néhány új egységtípusról rántották le a leplet a Blizzardos srácok. Ezek még természetesen nem véglegesek, jöhetnek helyettük, vagy mellettük még mások is, ugyan úgy, ahogy ki is vehetik őket a végső változatból.
Mint ahogy azt biztos tudjátok már, a HotS a Zerg fajra koncentrál majd sztori tekintetében. Az egyik ilyen új egységtípus a Swarm Host lehet majd, mely végtelen mennyiségű ingyenes "sáskarajt" ereget magából, valamint a Viper egység, mely megvakíthatja az ellenségeket és magához is ránthatja azokat a könnyebb felaprítás érdekében. A vakítás egyébként úgy zajlik, hogy egy zöld szmötyifelhőt ereszt ki magából ez a bájos Viper, melynek folyománya az ellenséges egység lőtávjának gyakorlatilag nullára redukálása.
Nem marad új egység nélkül a Protoss és a Terran faj sem. Az előbbi kaphatja a Tempesteket, melyek hatalmas lőtávval rendelkező repülő gépezetek, valamint egy érdekes pajzs megoldást, melyet az ellenség nyersanyag bányáira ráeresztve csökkentheti majd a befolyó kristály mennyiségét, ezzel hátráltatva őket az építkezésben és egységgyártásban.
A Terran fajhoz egyelőre csak a widow akna került napvilágra, mely az első egységre, ami a közelébe jut, feltapad és tíz másodperc múlva szépet robban, ezzel sebezve a körülötte álló egységeket is. A lentebb látható videóban mindezeket meg is nézhetitek mozgás közben! ■

előző
következő
StarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységek
StarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységekStarCraft 2: Heart of the Swarm - új egységek
StarCraft II: Heart of the Swarm
A legutóbbi StarCraft II: Heart of the Swarm cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!