Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Deep - a Source engine film

Shane Acker, a 9 rendezőjének új filmje van készülőben, érdekes technológiával.

2012.06.13. 11:39 | szerző: rootshaper | kategória: Mozi

A Valve által kifejlesztett Source motor a mai napig alapjául szolgál néhány igen jó játéknak, mint például a Counter Strike: Global Offensive-nek, vagy a Left 4 Dead 2-nek és valljuk be, azért még meg tud lepni, milyen látványos jeleneteket lehet belőle kihozni. Ám eljárt felette kicsit az idő, és az E3-on látottak alapján hamar a süllyesztőben végzi, ha a Valve nem kapja magát gyorsan össze és fejleszti tovább, mondjuk egy Half-Life 3 debütálással. De nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától: adott egy állandóan újítani akaró rendező, Shane Acker, aki úgy döntött, hogy egy játék grafikus motorjával készít filmet. Nem olyan meglepő a fordulat, hiszen megannyi machinima készült már a Valve motorjával és a zseniális G-Mod segítségével, azonban egész estés filmre még nem volt példa. Most már lesz: készül a Deep, mely egy vízalatti világban játszódó scifi alakját kezdi ölteni. Az emberiség kénytelen a mélybe vonulni, elkerülendő a felszínen történő szörnyűségeket, de egyelőre mindössze ennyi.
Viszont megéri belegondolni, az emlegetett E3-on látottak alapján mi mindenre lenne képes például egy Unreal Engine 4 által hajtott mozifilm? A legjobb az egészben talán az lenne, hogy ha játékot akar az ember belőle készíteni, a környezet már adott, a karakterek szintén, csak egy jó gameplay-t kéne köré írni és kész is a játékadaptáció. Számtalan remek lehetőség rejlik még ebben a megoldásban, és az sem egy utolsó dolog, hogy gyakorlatilag nem kell renderelni, és az animáció is egyszerűbbé válik. Kíváncsian várjuk, mi sül ki majd ebből. ■

hozzászólások (1)

Drukala
Drukala 2012.06.13. 15:04
Faterrel pont nemrég beszéltük épp a L4D átvezetői kapcsán, hogy simán elbírna egy egész estés filmet. Reméljük jóra sikeredik a kész termék és mások is követik.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.