Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Take-Two nem akarja elkapkodni a megjelenéseket

Sok kiadó megfontolhatná a Take-Two hozzáállását.

2012.06.19. 12:52 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az biztos, hogy a Take-Two nem az a kiadó, mely elsietné a játékai megjelentetését. A GTA 5-nek még most sincs megjelenési dátuma, a BioShock Infinite pedig a jövő évre lett csúsztatva. Ennek ellenére viszont több nagy kiadó is tart fenn olyan címeket, melyekhez évente kiad egy-egy új részt. Csak hogy a legismertebbeket emlegessük: Call of Duty, Need for Speed, és most már az Assassin's Creed is ilyen sorozattá nőtte ki magát.
Strauss Zelnick, a cég vezérigazgatója ezzel szemben óvatosabban közelíti meg a sorozatokat. "Nem áll szándékunkban "évadosítani" azokat a játékainkat, melyek témája nem a sport, mert úgy látjuk, belefutnánk egy olyan rizikófaktorba, ami a nagy nevek gyors kiégéséhez vezethet - még akkor is, ha a minőségre nagy odafigyelést fordítunk. Sok kiadó belefut ebbe a hibába, rengeteg pénzt sajtolnak ki egy-egy címből, majd az adott sorozat eltűnik. Mi maradandó játékokat akarunk készíteni, és ha hagyjuk pihenni pár évig sorozatainkat, később még nagyobb bevétellel kecsegtethetnek." - közölte Zelnick.
Nyilatkozott még továbbá a Wii U kapcsán is, de biztosított minket arról, hogy nem terveznek felnőtteknek szóló játékokat megjelentetni a Nintendo új platformjára és Zelnick még hozzátette azt is, hogy szkeptikus egy kicsit az új konzollal kapcsolatban. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.