Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Secret World - nyílt béta hétvége

Hamarosan megnyitja kapuit a The Secret World, de addig is, egy utolsó nagy béta.

2012.06.20. 11:05 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem mertem volna megesküdni rá, hogy idén még megjelenik a The Secret World, melyet már olyan régóta fejlesztenek, hogy talán már az Illuminati megalakulása is fiatal eseménynek számít hozzá képest - persze, ha megalakult egyáltalán. Pedig bizony, megjelenik, nagyon is hamar, hiszen ez lesz az utolsó béta hétvége, melyben minden eddig bétázott lehetőséget ki lehet majd próbálni, valamint megnyílik a régóta emlegetett, akár 200 fős, hatalmas PvP csaták lehetősége is. Ráadásul mindenkinek, akik regisztráltak a bétára. Akik eddig véletlen nem tették meg, azok még június 22-ig bepótolhatják, ha ellátogatnak a hivatalos oldalra.
Most pedig jöjjön a dobpergés és a fanfárok, ugyanis az utolsó nagy béta hétvége azt is sejteti, hogy a játék hamarosan elkészül. Annyira hamarosan, hogy a megjelenés július 3-a lesz, tehát alig két hetet kell már csak várni a játékra. ■

The Secret World
A legutóbbi The Secret World cikkek, hírek

hozzászólások (1)

richy25
richy25 2012.06.22. 21:56
1 hét zárt béta után úgy érzem, hogy a játék még messze van a megjelenéstől. Legalábbis kéne... Hangulatos környezet, és ötletes tartalmak jellemzik, mindezt megspékelve rengeteg utalással innen-onnan (Az első dungeon főellensége maga Cthulhu...). Technikai fronton viszont nagyon sok hiányossággal rendelkezik, és a meglévő dolgokon is lenne mit csiszolni. És erősen kétlem, hogy ez a megjelenésig (vagy azután) változna. A group rendszer, a chat, a különböző menük kezelőfelülete mind csiszolásra szorulnak. És sajnos teljesítmény is hagy némi kívánnivalót maga után. Folytonos laggolások, teljesítményingadozások jellemezték már a zárt bétát is, és félő, hogy ez "élesben" is fenn fog állni.

Másik probléma (és ez ugyan nem az ő hibájuk) az ún. "Investigation küldetés". Ezek ugyebár olyan feladatokat tartalmaznak, amik rengeteg nyomozást, gondolkodást igényelnek (erre a célra beépített böngésző is van a játékban), és ezzel nem is lenne probléma, sőt, nagyon élvezetesek. A probléma inkább ott van, ha valaki elakad egy résznél, és sehogy sem tud rájönni a dolog nyitjára, hát végső elkeseredésében ír a chatbe, hogy valaki adhatna neki egy-két tippet. Tapasztalatból tudom, hogy 10-ből 2 ember az, aki megpróbálja finoman rávezetni a delikvenst a megoldásra, a többi 8 pofátlan módon beírja a megoldást (rosszabb esetben ezt a nyílt chatben teszi, hogy mindenki lássa). Ez már a limitált létszámú bétában is nem kevés feszültséget okozott, és bele sem merek gondolni, hogy mi lesz majd a megjelenés után. És bár mondtam, hogy ez nem a készítők hibája, szerintem jobb híján az ő dolguk lenne ez ellen tenni valamit.

Ha rajtam múlna, akkor még egy pár hónappal elhalasztanám a játék megjelenését, mindenesetre remélem, hogy tévedek, és ez a 2 hét elég lesz arra, hogy kikupálják a fennmaradó hibákat/hiányosságokat.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.