Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nuclear Union - poszt-apokaliptikus RPG készül

Az oroszok továbbra is szeretik az atomkatasztrófás játékokat.

2012.06.23. 11:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 1C bejelentette, hogy a Best Way már dolgozik új játékán, mely a Nuclear Union címet viseli. A történet egy alternatív valóságban játszódik, melyben az amerikai-orosz ellentét végül atomháborúvá fajult. A kubai rakétaválság rosszul végződött, az orosz nép az atomcsapások elől a föld alá kényszerült, ahonnan 2012-ben, ötven év után merészkednek elő először, hogy kiderítsék, mi maradt szeretett anyaföldükből. A játék főhőse egy orosz katonatiszt lesz, de ennél többet egyelőre nem árultak el a készítők. A játék valamikor 2013-ban jelenik meg. A hivatalos bejelentés egy rövid felhívást is tartalmaz:
"Minden gyermek ismeri a történetet, mely napjainkhoz vezetett. 1962-ben a kapitalista amerikai vezetés a kubai helyzet miatt nukleáris fegyverekkel támadott ránk, de a szovjet anyaföld és hadsereg felkészültebb volt, mint azt a kutyák gondolták. Föléjük kerekedtünk és megmutattuk a fél világnak, hogy az orosz sarló pengéje még mindig éles, kalapácsa pedig nagyot üt. Míg az amerikaiak azt ünnepelték, hogy lebombázták Moszkvát, a légvédelmünk megakadályozta, hogy a város teljesen elpusztuljon. Szinte az egész bolygó szennyezetté vált a bombáiktól, de nem számított, mivel mi napokkal korábban a föld alá húzódtunk. A szovjet nép ismét túlélt. A nép legfontosabb alakjai, vezetők és munkások mind egy előre kiépített bunkerrendszerbe menekültek. Most, ötven évvel később, 2012-ben nagyszerű fővárosunk, Pobedograd (a győztes város) a reménység szigete. Eljött az idő testvéreim, hogy visszatérjünk a felszínre, hogy meglássuk, mivé lett szeretett anyaföldünk és nagyszerű városai, falvai. Ragadj fegyvert, és csatlakozz hozzánk!"
Mintha már találkoztunk volna ezzel valahol... Metro sorozat, valaki? ■

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2012.06.23. 13:13
Jó munkát kell végezniük, különben csak a Metro 2033 árnyékaként tűnnek el annak farvizén... De ha jobbat csinálnak, mint a nevezett előd, akkor ezt is meg fogom venni...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.