Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warframe - készül az ingyenes Digital Extremes lövölde

Free 2 Play modell és PvE centrikus lövöldözés? Kell!

2012.06.26. 09:12 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Digital Extremes sokáig hallgatott arról, hogy mit terveznek kiadni, mint F2P játékot. Sokan arra következtettek, hogy a QuakeLive mintájára kapunk egy "Unreal Tournament Live"-ot, de sajnos nem ez következett be. Helyette ismerkedjetek meg a Warframe-el, mely egy négyfős csapatokat mozgató űr Left 4 Dead képét kezdi ölteni.
Kicsit muszáj megmagyarázni, hogy mi is ez a Warframe, ami a játék címét adja, mert valószínűleg angolos olvasóink hasonlóan hülyén néznek erre a szóra, mint ahogy én is. Nos, a játék eléggé messze játszódik otthonunktól, a Föld bolygótól, ahol is a Tenno - a kihalás szélére került faj - és a Grineer - az ezt okozó faj - harcol egymással a fennmaradásért. A Tenno utolsó reménye az a külső csontváz (exoskeleton) technológia, melyet egy rejtett kegyhelyen találnak és szerencséjükre csak ők tudják működtetni. Ezek a "keretek" a Warframe nevet kapták, tehát erről fog szólni a játék.
Az alap felállás tehát adott, a küldetéseket pedig egy random misszió generátor fogja nekünk adagolni, melyről egyelőre bővebben nem számoltak be a fejlesztők, hogy vajon mennyire is lesznek véletlenszerűen generálva a feladataink. Reméljük, hogy nagyon. A Warframe-eket természetesen testre lehet majd szabni, állítólag a végtelenségig, mely még a Digital Extremes bejelentése szerint nem tudni, hogyan, és hogy egyáltalán össze fog-e függni a F2P modellel. Valami nekem viszont azt súgja, hogy össze fog függni. Láttunk már sok ingyenesen játszható játékot, amiben ha testre szabhatóságról volt szó, mindig előkerült a mikrotranzakció.
A játék indulását egyébként télre ígérik, amit meg fog előzni egy ősz környékén tartott béta teszt is. ■

Warframe
A legutóbbi Warframe cikkek, hírek

hozzászólások (1)

-T0ng-
-T0ng- 2012.06.26. 09:53
Jéééé:D Annak idején mikor a Digital Extremes bejelentette a Dark Sector-t még ez a játék volt az:D....aztán mit csináltak belőle:D
Örülök, hogy visszatérnek valamihez, ami sokkal jobban néz ki:)

Ez volt az
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.