Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Curiosity - Molyneux újabb kísérletet tesz a világmegváltásra

Hamarosan nekiállhatunk szétverni a dobozt.

2012.07.09. 11:05 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Egy globális méretű közösségi kísérlet van készülőben, melyet a játékipar csodabogara, Peter Molyneux fog véghezvinni. Célja az egésszel az, hogy megnézze, mire hajlandóak a játékosok azért, hogy megtudják, mi van a dobozban. Ugyanis a Curiosity erről szól, és azt leszögezhetjük, hogy nem Schrödinger macskáját keressük.
Augusztus 22-én indul útjára a kísérlet a PC segítségével, és Molyneux előrevetítette már az E3-on is, hogy a dobozban valami "életet megváltoztató" dolog lesz. Reméljük nem a 42-es szám, mert azt már tudjuk. Mindenesetre érdekes lesz a kísérlet végeredménye, ugyanis a doboz tartalmába mindössze egyetlen szerencsés játékos nyer majd bepillantást és természetesen rajta múlik, hogy kinek és mit árul el belőle. No meg ott van az az apróság is, hogy a játékhoz amolyan extra tartalomként egy 50000 fontot érő (igen, 50000) gyémánt kalapács is értékesítésre kerül, mely természetesen sokkal hamarabb nyithatja ki Molyneux dobozát, mint a hétköznapi játékosok eszközei. A kísérlet tehát arra is rávilágít majd, hogy a felhasználók milyen összeget hajlandóak kifizetni egy "kis" extra tartalomért.
Kíváncsian várjuk, mi lesz vajon a dobozban és vajon fény derül-e rá ténylegesen, vagy sem. Na meg persze arra is, hogy elkel-e a horribilis árú kalapács? ■

hozzászólások (4)

Lacko
Lacko 2012.07.09. 12:52
Ez kicsit olyan, mint azok a tanfolyamok, hogz "hogyan gazdagodjunk meg gyorsan es konnyen", belepo 100€. Aztan bent meg azt mondjak: hat igy!
Madrac
Madrac 2012.07.09. 13:05
Abbol a kalapacsbol 2t is veszek. ;)
rootshaper
rootshaper 2012.07.09. 13:34
igen, kísérteties a hasonlóság :D az lenne a legkirályabb, ha a dobozban annak az egy embernek az az 50000 font ütné a markát... akkor megemelném a kalapomat Molyneux előtt.
Madrac
Madrac 2012.07.09. 14:17
50001, ha o vette a kalacsot is nyerjen rajta. :D
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.