Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - Earth DLC érkezett

Tovább bővül a többjátékos mód, ismét ingyen.

2012.07.17. 18:25 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Amennyire izgalmasnak ígérkezett a Mass Effect 3 többjátékos üzemmódja, pont annyira gyorsan sikerült is megunni azt, monoton játékmenete és furcsa unlock rendszere miatt. Talán az újabb ingyenes DLC, az Earth lesz az, ami miatt újra bele kellene kukkantani? Az Xbox tulajdonosok már biztos tudják, hogy érdemes-e, de a PC-s játékosok is belevethetik magukat, még ma. Sajnos PS3-ra holnapig várni kell a kiegészítővel.
A számok a videóban magukért beszélnek, de bővebben a térképek Londonba, Rióba és Vancouverbe kísérik el a Föld bolygó utolsó védvonalával tett kísérletet a reaperek visszatoloncolására. Azok számára, akik már rongyosra játszották az eddigi térképeket, megjelenik a Platinum nehézségi szint is, melyben még a Goldnál is keményebb ellenállásra lehet számítani. Ennek érdekében 12 fegyverfejlesztést és 11 felszerelési kelléket pakoltak az új DLC-be, valamint 3 teljesen új fegyvert is. Végül pedig a kicsit unalmassá váló küldetéseket is próbálják megbolondítani úgy, hogy véletlenszerűen a harmadik, hatodik vagy tizedik hullámban megjelenik egy ügynök, akit el kell juttatnunk biztonságban a kivonási helyre. ■

Mass Effect 3
A legutóbbi Mass Effect 3 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Dark Archon
Dark Archon 2012.07.18. 08:59
No, ez dicséretes, hogy ingyen van. Kár, hogy az unlock rendszer tényleg rossz, kár volt ezt a véletlen csomagos dolgot beletenni. Egy lista, mellé egy árral sokkal jobb lett volna. Pl. én nem használok mesterlövész puskákat, mégis ahhoz kapom a legtöbb modot. Assault fegyverhez vagy shotgunhoz meg semmi értelmes.
EvolutioN
EvolutioN 2012.07.18. 10:57
Így sokkal többet keresnek vele, mintha direkt meg tudnád venni azt, amit akarsz. Sokan igazi pénzért (bioware pontokért) veszik a csomagokat és így többet is kénytelenek venni ha felakarnak oldani egy bizonyos karaktert, fegyvert.
további hírek

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!