Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - Earth DLC érkezett

Tovább bővül a többjátékos mód, ismét ingyen.

2012.07.17. 18:25 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Amennyire izgalmasnak ígérkezett a Mass Effect 3 többjátékos üzemmódja, pont annyira gyorsan sikerült is megunni azt, monoton játékmenete és furcsa unlock rendszere miatt. Talán az újabb ingyenes DLC, az Earth lesz az, ami miatt újra bele kellene kukkantani? Az Xbox tulajdonosok már biztos tudják, hogy érdemes-e, de a PC-s játékosok is belevethetik magukat, még ma. Sajnos PS3-ra holnapig várni kell a kiegészítővel.
A számok a videóban magukért beszélnek, de bővebben a térképek Londonba, Rióba és Vancouverbe kísérik el a Föld bolygó utolsó védvonalával tett kísérletet a reaperek visszatoloncolására. Azok számára, akik már rongyosra játszották az eddigi térképeket, megjelenik a Platinum nehézségi szint is, melyben még a Goldnál is keményebb ellenállásra lehet számítani. Ennek érdekében 12 fegyverfejlesztést és 11 felszerelési kelléket pakoltak az új DLC-be, valamint 3 teljesen új fegyvert is. Végül pedig a kicsit unalmassá váló küldetéseket is próbálják megbolondítani úgy, hogy véletlenszerűen a harmadik, hatodik vagy tizedik hullámban megjelenik egy ügynök, akit el kell juttatnunk biztonságban a kivonási helyre. ■

Mass Effect 3
A legutóbbi Mass Effect 3 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Dark Archon
Dark Archon 2012.07.18. 08:59
No, ez dicséretes, hogy ingyen van. Kár, hogy az unlock rendszer tényleg rossz, kár volt ezt a véletlen csomagos dolgot beletenni. Egy lista, mellé egy árral sokkal jobb lett volna. Pl. én nem használok mesterlövész puskákat, mégis ahhoz kapom a legtöbb modot. Assault fegyverhez vagy shotgunhoz meg semmi értelmes.
EvolutioN
EvolutioN 2012.07.18. 10:57
Így sokkal többet keresnek vele, mintha direkt meg tudnád venni azt, amit akarsz. Sokan igazi pénzért (bioware pontokért) veszik a csomagokat és így többet is kénytelenek venni ha felakarnak oldani egy bizonyos karaktert, fegyvert.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.