Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Torchlight II - még a nyáron megjelenik?

Legalábbis ezt ígéri a fejlesztés vezetője, Travis Baldree.

2012.07.20. 11:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Torchlight első része még 2010 tavaszán jelent meg, és mind a rajongók, mind a kritikusok szerették a szerepjátékot. Sokan úgy fogalmaztak, hogy amíg a Diablo III meg nem jelenik, addig a Torchlight leköti a játékosokat. Nos azóta a Diablo III megjelent, a Torchlight folytatásán pedig már egy ideje dolgozik a Runic Games. Sokáig úgy álltak a dolgok, hogy már tavaly megjelenhet a Torchlight II, ám végül a premiert áttolták erre az évre. Azóta azonban mély csend honolt a téma körül, most viszont Travis Baldree, a Runic Games elnöke adott rövid nyilatkozatot, melyben kijelentette, még a nyáron ki szeretnék adni a játékot.
"A nyár valamikor szeptember 25 körül ér véget, ugye? Szeretnénk még a nyáron befejezni a munkát. Ez azonban egy nagy játék, és akad még javítanivalónk rajta. Sokan várják már izgatottan a játékot, sokan elő is rendelték már, és mind egy pontos dátumra várnak. Nem véletlenül nem mondtunk eddig semmit. Reményeim szerint, ha a rajongók látják, hogy mi a célunk, mit kell tennünk az elérése érdekében, és ez mekkora munka, megértik majd, hogy miért nem határoztunk meg céldátumot."

Torchlight II
A legutóbbi Torchlight II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!