Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ether - kalandozás első személyben

Rövidke ízelítő, az indie fejlesztésről.

2012.07.23. 08:57 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Egy újabb indie gyöngyszem kezd kibontakozni Ether címen, mely egész pontosan egy első személyben játszott kalandjátéknak készül és egy alternatív történelemben játszódik, ahol a mentális betegségeket és tudathasadást oly módon gyógyítják az arra hivatottak, hogy a beteg tudatát irányítják és arra késztetik azt, hogy oldjon meg mindenféle feladatokat és ereszkedjen le emlékei legsötétebb bugyraiba.
Az alapötlettel tehát nem akad gond első hallásra és a kis teaserből az is kiderül, hogy a játék amolyan kicsit rajzfilmes hangulatban fog megelevenedni a képernyőinken, ami részemről még egy jó pont a fejlesztőknek. Reménykedjünk benne, hogy az Anna kicsit lehangoló megvalósítása után most valami tényleg érdekes és játékra érdemes kalandot kapunk... valamikor a jövőben.
Gondolom mindenki észrevette a teaser végén a QR (quick response) kódot, mely arra engedhet következtetni, hogy az okostelefonnal rendelkező játékosok részére készülhet a program. Szerencsére ez nem így van, de lesz rá lehetőségünk, hogy extra történet töredékeket jelenítsünk meg vele, valamilyen módon. Az akadozó videó pedig nem az ön készüléke miatt akadozik, valószínűleg a játék még erős optimalizációs gondokkal küzd, de láttunk már hasonlóra példát és a végeredmény mégis megnyerő lett. Reméljük a legjobbakat! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.