Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ether - kalandozás első személyben

Rövidke ízelítő, az indie fejlesztésről.

2012.07.23. 08:57 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Egy újabb indie gyöngyszem kezd kibontakozni Ether címen, mely egész pontosan egy első személyben játszott kalandjátéknak készül és egy alternatív történelemben játszódik, ahol a mentális betegségeket és tudathasadást oly módon gyógyítják az arra hivatottak, hogy a beteg tudatát irányítják és arra késztetik azt, hogy oldjon meg mindenféle feladatokat és ereszkedjen le emlékei legsötétebb bugyraiba.
Az alapötlettel tehát nem akad gond első hallásra és a kis teaserből az is kiderül, hogy a játék amolyan kicsit rajzfilmes hangulatban fog megelevenedni a képernyőinken, ami részemről még egy jó pont a fejlesztőknek. Reménykedjünk benne, hogy az Anna kicsit lehangoló megvalósítása után most valami tényleg érdekes és játékra érdemes kalandot kapunk... valamikor a jövőben.
Gondolom mindenki észrevette a teaser végén a QR (quick response) kódot, mely arra engedhet következtetni, hogy az okostelefonnal rendelkező játékosok részére készülhet a program. Szerencsére ez nem így van, de lesz rá lehetőségünk, hogy extra történet töredékeket jelenítsünk meg vele, valamilyen módon. Az akadozó videó pedig nem az ön készüléke miatt akadozik, valószínűleg a játék még erős optimalizációs gondokkal küzd, de láttunk már hasonlóra példát és a végeredmény mégis megnyerő lett. Reméljük a legjobbakat! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.