Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cloudbuilt - vesszen a gravitáció

Bemutatkozik egy új érdekesség.

2012.07.24. 14:53 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Bevallom, soha nem rajongtam igazán a hatalmas szemekkel ellátott, kimondottan lenge öltözetű, rajzolt japán lányokért, de néha vannak pillanatok, mikor elgyengülök és egy ilyen produkcióra, mint a Cloudbuilt, azt mondom, hogy bárcsak már kipróbálhatnám.
Egy ilyen barokkos körmondatba ágyazott bevezető után nézzük, mit tartogat a számunkra a játék! Lényegében egy, a videójátékok hőskorát idéző programról rántották le a leplet a Coilworks fejlesztői, melyben lehetőségünk lesz a gravitációra és egyéb alantas fizikai törvényekre és axiómákra fittyet hányni. Valahol itt kanyarodtunk el a játékok valódi mivoltától, ahol olyan univerzumokba léphettünk be, mely kicsit sem hasonlít az unalomig ismert valóságunkhoz. Ezekből valljuk be, meglehetősen kevés akad mostanság, inkább dominál - sőt, már elvárás - a valósághűségre való törekvés. A Cloudbuilt tehát azon játékostársaimnak készül, akik szeretnek teljesen elrugaszkodni a valóságtól egy kis könnyed ugrándozásra.
Egy kis érdekességet is hozzátettek még a fejlesztők, hogy még inkább eltérjenek a megszokott receptektől. A Cloudbuiltben nem kell majd megszereznünk egyesével a jobb és jobb képességeket, hanem mindet megkapjuk rögtön a játék elején. Természetesen a saját stílusunkat így magunknak kell majd kialakítanunk, a képességek kombinációinak próbálgatásával, ami végül oda vezet majd, hogy minél gyorsabban teljesítsük a szinteket. Apropó, szintek: azokból azért nem kapjuk meg rögtön mindet, de egyszerre mindig többféléből tudunk majd választani és ráadásul a fejlesztők azt ígérik, hogy nagy eséllyel a játékosok fognak néhány új útvonalat felfedezni, melyeket ők maguk nem is terveztek be a pályákra.
Összegezve tehát a Cloudbuilt néhány remek klasszikus játékot idéz, de mégsem olyan lesz, mint azok, hanem bőven belepasszol a modern videójátékok világába. Sajnos megjelenési dátum még csak közelítőleg sincs, de reméljük, hogy nem kell annyira sokat várni majd rá. ■

hozzászólások (1)

sulyid
sulyid 2012.07.25. 00:31
Nekem elsőre az ME jutott róla eszembe, rohadt jól elvoltam vele, ezzel még életem végéig elleszek. :D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.