Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Path of Exile - a hétvégén mindenki kipróbálhatja

Jön az első nyílt terhelés teszt.

2012.07.25. 14:57 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mindenki szereti a hétvégéket, már a feltalálásuk óta. Most pedig mikor a bétázások korszakát éljük, és a drága, kedves fejlesztőcsapatok ezeket az eseményeket a hétvégékre időzítik, még egy okot kapunk arra, hogy imádjuk őket. A legutóbbi hétvégét a Guild Wars 2 utolsó béta eseménye töltötte ki, most pedig a Path of Exile játékmenetébe kukkanthatunk bele, hogy a fejlesztők is megállapíthassák, mennyire stabilak a rendszerek, melyek a játékot hajtják.
A béta hétvége természetesen pénteken startol el, és a részvételhez mindössze annyira van szükségetek, hogy csináljatok egy accountot és telepítsétek a játék kliensét. Mivel értesüléseink szerint a legutóbbi zárt béta remekül ment, ezért nem kell olyan szörnyűségekre számítani mint - hát jó, mondjuk ki - a Diablo III esetében. Rengeteg tartalmat is ígérnek a fejlesztők, melyet talán nem akaszt ki bárki bő 30 perc alatt. Bővebben és számokban kifejezve ez a tartalom két teljes fejezetet jelent, melyet ismételgethetünk négy nehézségi szinten, ami 69 szintnyi tömény tartalmat foglal magában. Ezen kívül akik eljutnak odáig, megtekinthetik még az endgame térképeket is! Kipróbálhatunk továbbá hat karakterosztályt, 70 aktív képességet és természetesen felszerelési tárgyak százait.
Bőven lesz tehát mit kipróbálni és azokat a játékosokat sem hagyják a srácok unatkozni akik eddig már tesztelték a programot. Van esély rá, hogy némi versenyre is sor kerül, természetesen díjakért, de erről egyelőre semmi bővebbet nem tudunk. ■

Path of Exile
A legutóbbi Path of Exile cikkek, hírek

hozzászólások (2)

stero
stero 2012.07.25. 19:21
Már játszottam vele, rohadtjó gém!
rootshaper
rootshaper 2012.07.26. 12:53
es nem skill tree lesz benne hanem skill BUSH! :D
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.