Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Steam - hardver felmérés eredmények

Egy csomó szép színes grafikonnal lettünk gazdagabbak.

2012.07.26. 09:34 | szerző: rootshaper | kategória: Üzleti

A Steam ismét felmérést készített azzal kapcsolatban, hogy a gépekben, melyekre installálva lett a kliens, milyen hardver található. Mindezeket szép grafikonokba és listákba is foglalták nekünk, így megállapíthatja mindenki, hogy mik az aktuális hardver trendek és ezek alapján vonhat le következtetéseket.
Azért a következtetéslevonást mi is megtettük magunk, és az első, talán legszembetűnőbb ilyen, az Intel HD Graphics egyre erősödő térhódítása. Ez leginkább annak köszönhető, hogy sokan laptopokra is felpakolják a Steamet, nem feltétlen játék céljából. Aztán ott vannak a processzorok. Nem akarok semmiképp vitát szítani a két tábor közt, de a grafikon szólott és azt mondá, az AMD processzorokat mindössze a felhasználók negyede preferálja, az összes többi központi egység az Intel gyáraiból kerül a felhasználók gépeibe. A legnépszerűbb videókártya jelenleg a GTX560, és rendszermemóriából az átlag Steam felhasználónak 5GB van, vagy annál is több.
A végső következtetés pedig akár még az is lehetne, hogy sokan beruháztak olcsó, gyenge laptopokra, hogy a melóban vagy a suliban tudják nyomatni a Torchlightot. ■

hozzászólások (1)

vanhelzing
vanhelzing 2012.07.28. 13:33
Engem nem igazán győzött meg sajnos, ha vámpíros RPG-t akarok nyomni azt hiszem maradok a vampire the masquerade bloodlines-nál...
további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!