Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WRC 3 - gameplay bemutató

Egy francia útszakaszt leshetünk meg.

2012.07.27. 10:11 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mindig megdobban a szívem, mikor valami rali játék készül megjelenni, a fejlesztők nem igazán kényeztetnek el ebben a kategóriában. Annak ellenére, hogy a WRC 2 kifejezetten nem tetszett, még bízok abban - mivel másban nem tudok - hogy ez a rész már inkább kielégíti majd a rali versenyzők vágyait.
A rövidke bemutatóban egy francia pályaszakaszt tekinthetünk meg, melyben a legszembetűnőbb az, hogy a grafikában szinte semmi változás nem esett és érthetetlen módon a bemutató nem pilótafülke nézetből zajlik, hanem amolyan lebegő kamerával, a kocsi mögül. Ez a nézet nekem árkádos érzéseket sugall, de várjuk ki azért a dolgok végét, biztos lesz lehetőség a pilótafülkéből is vezetni, csak annak bemutatását későbbre tartogatják. A hivatalos honlapon is belenézhettek egy még ennél is rövidebb trailerbe, ott azért a motor megcsillantja csillogtatással kapcsolatos tudását és gyönyörűen rajzol ki elénk havas tájakat, el kell ismerni. A megjelenés az eddigiek szerint október 12-re várható. ■

WRC 3
A legutóbbi WRC 3 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Snapsz
Snapsz 2012.08.01. 12:30
Hát ez egy kicsit karcsú, de nem teszek hirtelen kijelentést, amíg meg nem jelenik a játék. Bár ezek az "official" játékok sosem arról voltak híresek, hogy jók lennének. Az előző két WRC epizód sem volt valami nagy eresztés.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.