Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Impire bejelentés

A gonosz oldalára állhatunk a Paradox Interactive új stratégiai játékában.

2012.07.29. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Adott a sötét, gonosz, a világ elpusztítására, de legalábbis leigázására készülő démon. Minden szépen és jól alakul egészen addig, amíg jön a szőke herceg fehér lovon és bele nem köp szerencsétlen démon levesébe. És ez így megy az idők kezdete óta, szinte kivétel nélkül mindig a jófiú győz, elnyeri a hercegnő kezét (és mást...) a fele királysággal stb.
Valljuk be, ez így ma már picit kezd unalmas lenni, és egyre nehezebben adható el. Ezt gondolhatja a Paradox Interactive is, mert egy olyan játék fejlesztésébe kezdtek, melyben ezúttal a gonosz démon oldalára állhatunk, és jól elláthatjuk a szőke herceg baját. Persze, korábban is voltak már hasonló témájú játékok, de tény, hogy a rajongók nincsenek elkényeztetve velük. Az Impire a jól ismert Majesty univerzumban játszódik, és a mi feladatunk, hogy megvédjük katakombáinkat Ardania hőseitől. A történet szerint a hatalmas démon, Báal-Abaddon egy kicsi, gyenge Imp testében rekedt, s a mi célunk, hogy kiszabadítsuk onnan. A fejlesztésért a Cyanide Studio felel, akik ígérete szerint teljesen a magunk szája íze szerint alakíthatjuk ki labirintusunkat. Rengeteg különféle helyiség és csapda áll majd rendelkezésünkre, az alagutakat eláraszthatjuk csatlósainkkal, akik a csaták során folyamatosan fejlődnek és egyre erősebb felszerelésre tesznek szert, a legyőzött hősök lelke pedig erőforrásként szolgál majd a varázslatainkhoz. A játék kampányát egyedül, vagy kooperatív módban is végigjátszhatjuk, ezek mellé csatlakozik a számos játékmódot kínáló többjátékos mód is.
A tervek szerint az Impire 2013 elején jelenik meg kizárólag PC-re. A bejelentés mellé egy rövid teaser trailer, valamint néhány kép is társult. ■

előző
következő
Impire bejelentés
Impire bejelentésImpire bejelentésImpire bejelentésImpire bejelentésImpire bejelentés
Impire
A legutóbbi Impire cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Artemius '89
Artemius '89 2012.07.29. 22:04
Feltalálták újra a Dungeon Keeper-t és összegyúrták az Evil Genius-al... :-|
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.