Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 3 - kooperatív bemutató

Mozgásban a játék négyfős kooperatív módja.

2012.08.02. 13:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt már bemutattak egy trailert a készülő Far Cry 3 kooperatív módjáról, most érkezett egy új, valamivel hosszabb videó is. A játékban négyfős kooperatív kampány módot is találunk, mely saját történettel rendelkezik majd. Ez nagyjából fél évvel az egyszemélyes kampány történései előtti eseményeket meséli el. A Far Cry 3 november 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (13)

GeryG
GeryG 2012.08.03. 11:29
Bioshock: Infinite FPS lesz, mint az első két rész, nem?! :)
GustyX
GustyX 2012.08.03. 11:32
Hol élsz ember??? 2012-t írunk, a CoD teremtette divatfikázás ma már alap, nem??? Minden FPS szar lesz, mivel tele van hangulatos átvezetőkkel, élvezetes szkriptekkel, hiányzik belőlük az eredetiség és egy kaptafára mennek. A konzolos fos grafikáról/játékmenetről ne isbeszéljünk!!! Ugyanolyan mind, pföö...
...

Amúgy +1
Én is várom valamennyi új FPS-t (FC3, MoHWF, BO2, mi van még?), leszarva a fentieket. Igaz, valszeg csak a FC3-at szerzem be teljes áron, vagy 20% körüli akcióval, mert az legalább nem pár órás élvezet lesz. Multit meghagyom a BF3-nak, ezért a BO2 és MoH majd csak későbbi vétel lesz.
cygary
cygary 2012.08.03. 11:40
Én is várom őket, de csak csendben. A Call of Duty-t évről évre beszerzem, mert a haverokkal lehet multizni: Ennek ellenére pontosan tudom hogy értékét tekintve igencsak alul áll. Az ugyan továbbra is zavar mikor az emberek lehülyéznek csak azért mert érdekel a következő CoD, ám ha a játékot bírálják az már nem tud érdekelni.

Az ugyanis marha nagy tény, hogy az elmúlt években a Battlefield, Medal of Honor, Call of Duty címek nem igen durrantak nagyot, a hype-ot leszámítva. A Crysis 3 is ide sorolható, egy íj és pár új fegyver meg ellenség nem ér egy teljest folytatást. Ráadásul még a környezet is teljesen ugyanaz, így joggal csalódhattak benne az emberek látatlanba is. Más az ha az ember szívesen áldoz 10+ ezret egy játékra, és az, hogyha ,,letölni jó lesz'' kategóriába esik.

Szóval én abszolút meg tudom érteni ha senki sem vár semmiféle FPS-t.A fejlesztők ráálltak a folytatásokra, és nincs olyan amit nem láttunk már.

A Dishonored, a Bioshock:Infinite helyből jobban felizgat, mert sokkal több ötlet van benne mint a fenti címekben együttvéve. A Far Cry 3 szintén jól néz ki, meglátjuk melyik irányba megy el.
en vagyok az
en vagyok az 2012.08.03. 12:00
yeah
Drukala
Drukala 2012.08.03. 14:59
Személy szerint várom a FC3-at, a nagy tömeggel ellentétben egyszerűen imádtam a második részt minden hibájával együtt, sokkal inkább mint az első részt és amennyire meg tudom ítélni ez közelebb fog állni a második részhez.

Lehet, hogy csak én öregszem, de egyre többet csalódok a játékokban. Ehhez hozzájön az, hogy a cégek reklámozzák minden hülyeséggel a termékeiket, aminek a fele se lesz igaz. "Lélegzetelállító látványvilág" = szóhoz sem jutsz, mert olyan optimalizálatlan, hogy még minimumon is szaggat az amúgy nem rossz gépeden. Én a nyafogással vezetem le azt a feszültséget amit ez bennem kelt. Rég csalódtam kellemeset játékban, a New Vegas óta kevés játékról mondhatom el, hogy hú ez aztán megfogott!
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.