Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 3: Évszakok bejelentés

Újabb kiegészítőt kap az életszimulátor.

2012.08.04. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Van olyan játékos, aki ne ismerné a The Sims sorozatot? Az egyszerűen csak életszimulátornak titulált játék már a harmadik epizódjánál tart, ám a részenként megjelent milliónyi kiegészítő miatt ez a sorozat sokkal bővebbnek tűnik. A The Sims 3 hamarosan újabb kiegészítővel bővül, mely ezúttal az Évszakok címet viseli. Az új kiegészítő idén novemberben jelenik meg és a címéből sejthetően a négy évszakra koncentrál. Ennek megfelelően előtérbe kerül az időjárás, a különböző évszakokra jellemző szabadidős tevékenységek, fesztiválok, és más érdekességek várják a rajongókat.
"A The Sims 3 Évszakok nem csupán a változó időjárásban rejlő lehetőségekkel színesíti a játékot: azt is lehetővé teszi, hogy játékosai igazán elmerülhessenek az egyes évszakok hangulatában, és minden eddiginél teljesebb történeteket mesélhessenek el a simjeikkel." – nyilatkozta Ryan Vaughan, a The Sims producere - "A The Sims 3 megjelenése óta az évszakok váltakozása volt a rajongók által legtöbbször kért téma. Ez elképesztő valószerűséget kölcsönöz a játéknak, lehetővé téve, hogy minden eddiginél élethűbben szimuláljuk a természetet."
Azok a rajongók, akik előrendelik az új kiegészítőt, a megjelenéskor hozzáférnek a Jégbár elnevezésű közösségi helyszínhez. ■

előző
következő
The Sims 3: Évszakok bejelentés
The Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentés

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!