Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Razer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknak

Újabb remek perifériával állt elő az amerikai gyártó.

2012.08.06. 14:13 | szerző: rootshaper | kategória: Kütyü

Nagy dilemma lehet a balkezes játékosoknak az egérválasztás. Vannak szimmetrikus felépítésű egerek, melyek a papírforma szerint mindkét tábor igényeit hivatottak kielégíteni, de aki próbált már ilyesmit, tudhatja, hogy egyik kézbe sem illenek igazán. Ezt a hiányt próbálja a Razer most befoltozni, a maximálisan testre szabható rágcsálójával, az Ouroborosszal.
Nem csak a jobb és balkezes játékosokra figyeltek oda a gyártónál, hanem a különböző méretű tenyerekre is. Ennek következménye az egér egész extrém alakja, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a kéztámaszt akár 20 milliméterrel megnöveljük, így a valóban lapátkezű játékosok is kényelmesen elférnek majd a rágcsáló hátán. Ezen felül még két cserélhető oldalpanel is a módosítások sorát bővíti, melynek hatására a "karmos" illetve a "tenyeres" egérhasználók is kényelmes fogást alakíthatnak ki az eszközön. Végezetül még a hátlap dőlésszöge is állítható, így biztosítja a kényelmes játékot akár órákon keresztül.
A belsejében a megszokott minőségű felszerelés található: a 8200 dpi-s maximális érzékenységű szenzort egy gombnyomásra kisebb érzékenységre is lehet állítani, ha nagyobb precizitásra lenne épp szükség. A vezeték nélküli egerek nagy problémája szokott lenni a válaszidő és az élettartam egy feltöltéssel. A gyártó szerint az Ouroboros ebben is kiemelkedőt alkot, ugyanis a válaszidő mindössze 1 milliszekundum, az egy darab AA méretű elemmel pedig minimum 12 órán át nyúzhatjuk kedvenc játékainkat, a kábelek összegubancolódása nélkül.
A boltok polcaira a 2012-es esztendő negyedik negyedévében kerülnek majd fel az új eszközök, melyeket 129,99 eurós áron lehet majd magunkévá tenni. ■

előző
következő
Razer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknak
Razer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknakRazer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknakRazer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknakRazer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknakRazer Ouroboros - Transzformer egér, vérbeli játékosoknak

hozzászólások (4)

Skorpio90
Skorpio90 2012.08.06. 19:26
Bal kezesként nem értem, miért kellhet valakinek egy balkezes egér, pláne játékra. Ráadásul a vezetékes egér még mindig megbízhatóbb, mint a vezeték nélküli, és még + pénzt se kell kidobni az ablakon az elemek miatt.
rootshaper
rootshaper 2012.08.06. 23:11
tölthető akksiról hallottál-e már? :) amúgy én sem preferálom a wireless cuccokat perifériákban, de hát akinek ez kell...
Skorpio90
Skorpio90 2012.08.10. 18:33
Még soha. De most, hogy tanulmányozom ezt a forradalmi megoldást, mintha az jönne le, hogy azok élettartalma se túl nagy. Ráadásul a cikk elemeket említ.
GustyX
GustyX 2012.08.10. 18:52
Tölthető elem kvázi aksi:).

Amúgy ez a transformers design nem a Razer találmánya, a Saitek Cyborg egerek is ilyesmik.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.