Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Microsoft játékok 2002-2003-ban

A Microsoft kiadta az International Games Festival-on a 2002-2003-ban megjelenő játékai listáját.

2002.02.28. 15:50 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Microsoft a most zajló International Games Festival-on Las Vegas-ban bemutatta készülő új játékait, melyeket 2002 és 2003 folyamán szeretne piacra dobni.
Rise of Nations: A Rise of Nations egy frissen bejelentett játék, mely a Civilization távlatait ötvözi az RTS-ek gyors akciójával. A játékban egy várost kell felépítenünk és fejlesztenünk, új közösségeket létrehoznunk és kibővítenünk területünk határait. Választhatjuk azt az utat is, hogy a nyers katonai erővel nyerünk, szinte minden erőforrásunkat a parittyások, ágyúk vagy bombázók gyártására és tökéletesítésére fordítjuk. De szert tehetünk a piac valamely fontos termékére is és gazdagodhatunk meg a kereskedelemből is. A történelem igen tág időszakát játszhatjuk végig viszonylag rövid idő alatt majd. A játék egyik fő tervezője Brian Reynolds, ő volt a designere a Civilization II-nek és az Alpha Centauri-nak is. A játék 2003 tavaszán jelenik majd meg.
Age of Mythology: Az Age of Mythology ősszel jelenik majd meg és azokba az időkbe viszi vissza a játékost, mikor a hősök még legendás szörnyekkel küzdöttek és az istenek felhasználták az embereket viszályaik közben. Toborozhatunk majd seregeket, alapíthatunk civilizációt és követhetjük végig korokon át fejlődését, gyűjthetünk különféle nyersanyagokat és kereskedhetünk is. A játékosok seregeikbe toborozhatnak a több mint húszféle mitikus lényből is. Az Ensemble Studios fejlesztett 3D-s motorját használja majd, így teremtve meg az eddigi leggazdagabb grafikai környezetet. A valósidejű stratégia a görög, norvég és egyiptomi mitológiát és kultúrát használja alapul.
Asheron's Call 2: Az Asheron's Call 2 az igen népszerű MMORPG folytatása lesz. A béta tesztek a télen kezdődtek meg. A játék egy dinamikus, fejlődő világban játszódik, melyben a játékosok cselekedetei hatással vannak a fejlődés irányára. A játék a vadonatúj Turbine Engine G2 grafikus motort használja, egy felújított harcrendszert és egy sokkal részletesebb képzettségrendszert kapott, így a karakterek már rengeteg nem harci képzettséghez juthatnak hozzá.
Combat Flight Simulator 3: Az ősszel megjelenő Combat Flight Simulator 3-ban a készítők mindent elkövetnek azért, hogy a lent elsuhanó táj teljesen valósághű legyen. A Flight Simulator 2002 fizikai modellezését használja és 18 teljesen realisztikusan megalkotott Második Világháborús repülőgépet tartalmaz. A történések 1943-tól a háború végéig zajlanak. Vadászgépet vagy bombázót vezethetünk az amerikaiak, az angolok és a németek színeiben is.
Dungeon Siege: Az áprilisban megjelenő Dungeon Siege-ről már sok információ megjelent, a játékosokat egy 3D-s fantasy világba viszi el, ahol a fő feladatuk a gonosz elleni küzdelem lesz. A játék elején egyetlen karakterrel kezdünk, de az események előrehaladtával egy egész kis csapatot gyűjthetünk magunk köré. A maximum nyolc főből álló kis csapatot közel felülnézetben láthatjuk majd.
Freelancer: A Freelancer egy epikus kaland lesz az űrben, intrikákkal, űrharccal és ismeretlen idegen fajokkal. Ebben a dinamikus világban, melyben a küldetések véletlenszerűen vannak létrehozva, választhatjuk a fejvadász, a kereskedő, a kalóz vagy a felfedező életét is. A nyitott végű játékmenetben vagy követhetünk egy történetvonalat vagy magunktól próbálhatjuk felderíteni mi is történik körülöttünk. A többjátékos részben többen is repülhetünk a küldetésekre és deríthetjük fel az épp aktuális szerver világát.
Impossible Creatures: Az 1930-as években játszódó 3D-s RTS-ben egy gonosz őrült ellen kell elvennünk a harcot, aki szigetek egész láncát tartja a kezében. Felhasználva a Föld állatvilágát, mint építőelemeket egész sor mutáns szörnyet küldhetünk csatába, hogy megvédjék területünket. A játék még a nyáron megjelenik.
Links 2003: A világ legjobban eladott golf sorozata tovább folytatódik a Links 2003-mal. Fejlesztik a grafikáját a játéknak, hat új bajnokság kerül bele, nagyfelbontású karakterek és bővített online játéklehetőségek. A PC előtt ülve is a pályán érezhetjük majd magunkat. A fény-árnyékhatások, a madarak hangja, a részletesen megalkotott gyep, a homok és a víz, mind ezt szolgálja. A program ősszel kerül a polcokra.
Zoo Tycoon: Dinosaur Digs: A Microsoft sikeres állatkertes manager programjához készíti már az első kiegészítőt, melyben dinoszauruszokkal népesíthetjük be az állatkertünket. A Zoo Tycoon: Dinosaur Digs a húszféle dinón kívül 100 új állatkerti berendezést és hat új küldetést is tartalmaz majd. A májusban megjelenő kiegészítő természetesen ennél több újítást tartalmaz majd, új alkalmazottak, a témához kapcsolódó épületek, mutatványok gazdagítják majd a játékmenetet.
MechWarrior 4 Inner Sphere 'Mech Pak': A MechWarrior® 4 Inner Sphere 'Mech Pak'-ban négy újabb Inner Sphere robotot találhatunk meg, melyeket a rajongók választottak ki. Új dolgok is kerülnek bele, melyek segítségével megzavarhatjuk ellenfelünket és a maximális sebzést érhetjük el. Tartalmazza majd meg a Coliseum elnevezésű multiplayer pályát, melyben gladiátorszerű viadalokat folytathatunk majd. A MechWarrior 4 Inner Sphere 'Mech Pak' május folyamán jelenik majd meg. ■

hozzászólások (3)

Reader
Reader 2002.03.01. 13:56
Age of Mythology az király lesz! :-D
BGabi2
BGabi2 2002.03.01. 20:26
Azért a Rise of Natoins is elég jónak tűnik!Kb. olyan lehet mint az Empire Earth. Itt van róla egy screenshot.
Aruns
Aruns 2002.03.04. 12:30
Nem tudom, a Mechwarrior új kiegészítőjét miért nem ingyenesen letölthető cuccként adják?????
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.