Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Starmageddon képek és infók

2002.04.03. 21:32 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A lengyel fejlesztő a Lemon Interactive kiadott pár új képet és némi információt a készülő RTS játékukról a Starmageddon: Project Earth-ről. A 2002 harmadik negyedévében megjelenő játék mindent tudni fog, amit el lehet várni egy hasonló játéktól. A történet szerint a Föld túlnépesedett és hogy a további problémákat megelőzzék hatalmas építkezésbe fogtak. Megépítették a Bahamut osztályú hajókat, melyekkel egy milliárd ember mehet el szebb jövőt keresni valahol egy távoli csillagrendszerben. A hajókat olyan emberek irányítják, akiknek az idegrendszere hozzá van kapcsolva a hajó irányítórendszeréhez, így szinte saját testükként érzékelik azt. A játékos is az egyik ilyen Sundiver-t személyesíti meg. Az úton a játékos hajója és két másik Bahamut találkozik egy a Föld felé tartó üstökössel, azonban a csóva kellemetlen meglepetést rejt, rengetek ellenséges, idegen hajót.
A játékban a könnyebb kezelhetőség érdekében mindent meg lehet jeleníteni egy képernyőn, a radart, a harci helyzetet és a gyártást is. Grafikája teljesen 3D-s lesz, nagy poligon számú hajókkal és gyönyörű vizuális effektusokkal. A hangokat szintén 3D-ben élvezhetjük majd a játékban. A küldetéseket pedig az emberiség és az idegenek szemszögéből is végigjátszhatjuk. ■

előző
következő
Starmageddon képek és infók
Starmageddon képek és infókStarmageddon képek és infókStarmageddon képek és infók
Starmaggedon
A legutóbbi Starmaggedon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!