Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Neverend

Újabb Final Fantasy-szerű kalandjáték készül.

2002.04.26. 00:30 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A szlovák Mayhem fejlesztő cég kiadott pár képet és némi információt eddig be nem jelentett kalandjátékáról a Neverend-ről. A játék irányítására és nézőpontjára legjobban talán a Final Fantasy sorozatra hasonlít majd. A történet is hasonlóan, apránként bontakozik ki, mindig csak egy épp aktuális darabkát tud meg az ember mígnem lassan összeáll az egész.
A játékban Agavaen-et kell irányítanunk, aki egy mágiahasználó lány, legfőbb vágya, hogy igazi tündérré válhasson. A játék első felében ezen munkálkodunk majd, míg a második fele majd akkor veszi kezdetét mikor hősnőnk végre eléri célját, és ő lesz Aure a tündér. A karakter fejlődése fontos szerepet játszik majd és a történetre is kihatással lehet majd. Az irányítás majd egy külső nézetből történik, külön gomb lesz a menük előhívására, melyben a fontosabb funkciók megtalálhatóak lesznek, többek közt a mentés is. A helyszínek előre rendereltek lesznek és csak a szereplőket kell fölé rajzolnia majd a gépnek.
A harc fontos szerepet kap a játékban. Nem hanyagolhatjuk el harcbéli tudásunkat, mert a komolyabb ellenfelek ellen komoly problémáink lehetnek majd. A játék során majd kialakulnak a kedveltebb fegyverek és varázslatok és ezeket majd jobban is használja a karakter. A játék megjelenésére az év vége felé lehet számítani. ■

előző
következő
Neverend
NeverendNeverendNeverendNeverendNeverendNeverend
Neverend
A legutóbbi Neverend cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.