Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

Eidos E3 tervek

2002.05.15. 12:10 | szerző: Madrac | kategória: E3 2002

Most már az Eidos Interactive is közölte a terveit a hamarosan induló kiállításra. A megjelenő játékok a következők lesznek:

  • Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness: Az sorozat novemberben megjelenő új része egy 14. századi festmény körül forog majd, Lara lesz vadász és vad is benne és a szokásos izgalmas és fordulatos játékmenet jellemzi majd. Bár többeket biztos jobban érdekel az, hogy a standon jelen lesz Jill de Jong is, aki az épp ügyeletes modell. ;)
  • Hitman 2: Silent Assassin: A szeptemberben megjelenő játékban folytatódnak majd a genetikusan tervezett orgyilkos kalandjai. Új fegyverek, lehetőségek és kihívások várják majd a játékosokat.
  • Praetorians: Az ősszel megjelenő játék a Pyro Studios munkája, ők készítették a sok millió példányban eladott Commandos sorozatot is. A történet pedig Julius Caesar hadjáratait követi majd végig.
  • Deus Ex 2: Invisible War: A végére maradt, de nem a legjelentéktelenebb a Deus Ex második része. A szerepjáték elemekkel megtűzdelt akciójáték következő része végre bemutatkozik a nagyközönség előtt is, de ennél több információt egy nem közöltek sajnos róla. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.