Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

Új PC-s és konzol termékekkel jelentkezik a Logitech

2002.05.22. 19:03 | szerző: Dino | kategória: E3 2002

Tavaly év végén már megjelent a piacon a Logitech force-feedback kormánya PS2-höz, ez év során pedig további termékekkel bővítik konzolokhoz szánt eszközeik kínálatát. Ezek a következők: USB Headset (PS2), Cordless Controller (PS, PS one és PS2), NetPlay Controller (PS2), Driving Force Wheel (PS2), Speed Force Wheel (GameCube), Cordless Controller (Xbox).

Emellett szerencsére a PC-sekről se feledkeznek meg, rájuk gondoltak az alábbi újdonságokkal, melyek ősztől kerülnek az üzletekbe:
Freedom 2.4 Cordless Joystick - Ahogy a neve is jelzi, egy drótnélküli joystickról van szó, mely a tavaly ősszel megjelent gamepadben is használt 2,4 GHz-es rádiós technológiát használja a kábel kiiktatására. Így aztán több méterre ülhetünk a géptől játék közben, anélkül, hogy a dróttal kéne törődnünk. Három ceruzaelemmel 50 óra játékidőt ígérnek. A joystickra tíz programozható gombot, egy nyolcirányú nézőpont-váltót (hat-switch) helyeztek el, maga a kar pedig elforgatható, így plusz egy szabadsági fokot biztosítva. A vevőt USB portra kapcsolhatjuk. A joystick ára 70 dollár körül várható.
MOMO Racing Force Feedback Wheel - A tavalyi ECTS-en jelentették be az első olyan kormányt, melynek designját a Ferrarik kormányát is tervező MOMO cégre bízták. Ősszel jön az újabb termék, nagyobb erőhatással, megújított designnal és további kisebb-nagyobb változtatásokkal. A kormány közepén ismét hat gombot találunk, a kormány tengelyén két váltókart, de további két váltógomb is kerül a kormányra, melyet igény szerint a jobb vagy bal oldalra szerelhetünk. A pedál rész ismét profi kivitelezésű, masszív talpazatra épülő szerkezet, nagyméretű pedálokkal. A kormány ára 100 dollár lesz, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi terméknél olcsóbban kerül majd a boltokba. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.