Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

SimCity 4

2002.05.22. 21:02 | szerző: Viper | kategória: E3 2002

Bár a SimCity legutóbbi tagja nem volt annyira sikeres, mint elődei, a készítők 2002 őszén ismételten piacra dobnak egy városépítős szimulátort, a SimCity 4-et.

Mint ahogyan a házat is az alapoknál kell kezdeni, a SimCity 4-ben is az első lépés a város alapjainak megteremtése, vagyis a domborzat kialakítása. Mindenekelőtt meg kell alkotnunk a hegyeket, a folyókat, valamint az erdőket, amelyek majd körülveszik majdani településünket. Aztán jöhet a lakosság: ha jól tervezzük meg az infrastruktúrát, gombaszám nőnek ki a hegyoldalakból a gyönyörű villák, hidak szelik át a folyókat, és ha elég nagy méretű lett városunk, felhőkarcolók csiklandozzák a felhőket. Természetesen az utcák sem lesznek néptelenek, a lakosok gyalogosan és gépjárműveken közlekednek apró-cseprő ügyeik elintézése során - hacsak nem vagyunk annyira ügyetlenek, hogy egy lakatlan várost irányítunk. A fejlesztők egy továbbfejlesztett szimulációs motort ígérnek, amely minden eddiginél nagyobb kihívást jelent majd a játékosoknak.

Az építkezéseken túl persze előre kiszámíthatatlan események rombolást is végezhetnek féltett városunkban. Ahogy már megszokhattuk, lesznek természeti katasztrófák, mint például vulkánkitörés, tornádó, de a lakosok is borsot törhetnek az orrunk alá mondjuk egy nagy tüntetés formájában. Ezekben az esetekben a város tűzoltói és rendőrei állíthatják helyre a nyugalmat. ■

SimCity 4
A legutóbbi SimCity 4 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.