Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

A Microsoft játékai az E3-on

2002.05.22. 22:43 | szerző: Viper | kategória: E3 2002

A Microsoft szerencsére a sok Xbox játék mellett a PC-s programokról se feledkezett meg, a sok bemutatott játék között pedig két újdonság is szerepel, melyekről már előző híreinkben beszámoltunk. Most csak az ezeken kívül bemutatásra kerülő játékokat listázzuk.

Age of Mythology: Az Ensemble Studios fejlesztésében készülő játékban civilizációkat vezethetünk végig a kora történelmi időkön. A kereskedésen túl fontos szerepet kapnak a háborúk, amelyekben 25 mitologikus lény is részt vesz az ókori görög, norvég valamint egyiptomi hitvilágból. (2002 ősz)
Asheron's Call 2: A második rész is egy kizárólag többszemélyes játék lesz, amelyben egy új grafikus motor jeleníti meg a játékosok által alakított, örökké változó fantasy világot. Szintén újdonságot jelent, hogy nem csak harci képességekkel rendelkezhetnek az egyes karakterek. (2002 tél)
Combat Flight Simulator 3: A Microsoft Flight Simulator 2002 fizikai motorjára építve sokkal valósághűbb körülmények közt repülhetünk a több mint 18 valósághű, második világháborús harci géppel. A küldetések dinamikusan kerülnek kijelölésre, és akár meg is változhatnak a csata folyamán.
Freelancer: A bolygórendszerek peremén játszódó Freelancer 3-dimenziós világa tele pattanásig feszült a politikai intrikáktól, űrbeli harcoktól, és az ismeretlen idegen faj jelenlététől. A játékos egy fejvadász, kereskedő vagy felfedező szerepében gyakorlatilag véget nem érő kalandban vehet részt. A többszemélyes játék lehetőséget ad a közös küldetésékre is. (2003 ősz)
Impossible Creatures: Ebben a bizarr világban állati sablonokból genetikailag módosított szörnyszülötteket kell létrehoznunk a Föld megmentésére. A harcokra távoli szigeteken kerül sor. (2003 eleje)
Links 2003: a legsikeresebb golf-szimulátor ismét megújul, aminek köszönhetően új grafikát, fizikai rendszert, pályákat valamint egyszemélyes játékmódot kap.
Rise of Nations: Ez a játék a Civilization keveréke egy valós idejű stratégiai játékkal, amelyben városokból kell felépítenünk egy egész nemzetet. A legfontosabb tehát a megfelelő infrastruktúra kialakítása, a határok bővítése, amihez persze elengedhetetlen egy jól képzett hadsereg. (2003 tavasz)
Zoo Tycoon: Dinosaur Digs: az eredeti Zoo Tycoon kiegészítő korongjában 20 dinoszaurusszal bővíthetjük állatkertünket. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.