Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Játékok mobiltelefonra

2000.06.16. 00:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Nokia bejelentette, hogy már több céggel írt alá licencmegállapodást Nokia Mobile Entertainment Service elnevezésű szolgáltatására, többek között az Activision, h2gh és Oxford Softworks cégekkel. Az E3-on a Nokia által indított Nokia Mobile Entertainment Developers programra pedig már több mint 300 cég regisztrálta magát. A Nokia Mobile Entertainment Service segítségével a játékfejlesztők, kiadók és az online tartalomszolgáltatók interaktív szórakoztatóprogramokat készíthetnek, melyeket WAP-os telefonokkal lehet használni.

Az Activision elsősorban szöveges kalandjátékait szeretné átültetni mobiltelefonokra, köztük a klasszikus Zork és Planetfall játékokat. A h2g2 licencének birtokában a Douglas Adams azonos című regényből készült The Hitchiker's Guide to the Galaxy (magyar címén Galaxis útikalauz stopposoknak) szöveges kalandjátékot is WAP-osítják majd az Activisionnél. Az angol Oxford Softworks tíz táblás játék mobilizálásán, míg a stockholmi székhelyű, internetes lottó és egyéb nyereményjátékokat kifejlesztő Net Entertainment AB hét játékon dolgozik. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!