Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitől

A Clever's csapat egy futurisztikus környezetben játszódó autóversenyen dolgozik.

2002.07.12. 19:10 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Screamer 4x4 terepjáró-szimulátorral másfél évvel ezelőtt megismert Clever's csapat nem pihent babérjain, annak ellenére, hogy nem nagyon hallottunk róluk semmit. Az Activision Value számára készítettek egy offroad autóversenyt, a Cabela's Offroad Adventure 2-t, majd nekikezdtek újabb projektjüknek, melyről most láttak napvilágot az első infók.
Az S.O.H. (Steel of Haste) munkacímen készülő játék egy futurisztikus környezetben játszódó, a Mad Max filmek hangulatát idéző autóverseny lesz, melynek fejlesztése során a játszhatóságra és a játékélményre helyezték a fő hangsúlyt. A Screamer 4x4 készítésekor szerzett tapasztalatok azt mutatták, hogy az autógyártók nem igazán lelkesednek, amikor törnek az autóik a számítógépek képernyőjén. Ezért aztán új játékukban szakítottak a valós járművek modellezésével, annál is inkább, mivel nemcsak hogy törni fognak autóink, de még fegyverekkel is felszerelhetjük azokat.
Röviden a kerettörténetről: Az Ítélet napja után a világ romokban hever. A túlélők három klánba szerveződnek, a Farkasok, a Skorpiók és a Tigrisek csapatába. A területek birtoklása feletti harcot autóversenyekkel döntik el egymás között, melyek során azonban a fegyverek használata se tilos. Így aztán garantált, hogy a játék nem lesz híján a látványnak és izgalomnak, érdekes tájakkal, robbanásokkal, ütközésekkel, és persze a részletesen modellezett járművekkel. ■

előző
következő
Új autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitől
Új autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitőlÚj autós játék a Screamer 4x4 fejlesztőitől
Steel of Haste
A legutóbbi Steel of Haste cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.