Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Xenus képek és infók

2002.10.05. 12:17 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Deep Shadows új játékáról, a Xenus-ról kaptunk friss képeket és információkat. A csapat előző játéka a Codename: Outbreak volt, mely elég vegyes fogadtatást kapott. A mostani is hasonló lesz, egy 3D-s akció-szerepjáték keverék. A játék Kolumbiában játszódik majd, ahova a főhős azért érkezett, hogy a húgát megkeresse. A feladatot rengeteg minden nehezíti majd, többek közt a rendőrség, a drogmaffiák, a gerillák, az indiánok, a banditák, sőt még a CIA is. A játék egy 125 négyzetkilométeres területen játszódik majd, melyet járművek segítségével is bejárhatunk. Persze ezek nincsenek ingyen, így kell majd pénz a gépekre, a fegyverekre, a lőszerre és az üzemanyagra is. A játék kellően összetett és hangulatos lesz így majd.
A program a Vital Engine 2-t használja majd fel, mely elég komoly fejlődésen esett át. Az egész 25x25 km-es területet képes egyben kezelni, a csontvázrendszert és az arcmimikát is lekezeli, 5000 poligon jut egy karakterre és 512x512-es multilayer textúrákkal is megbirkózik. A fizikai modellezés is alapvető lesz úgy tűnik lassan, hisz ebben a játékban is megtalálható lesz egy válfaja.
A játékban több mint 20 féle fegyver fog szerepelni és ezek használhatóak lesznek az elmaradhatatlan többjátékos részben is. Játszható lesz CTF, DM, kooperatív játék és még sok minden LAN-on és a GameSpy beépített keresőjével. A játékot 2003 harmadik negyedévében tervezik kiadni. ■

előző
következő
Xenus képek és infók
Xenus képek és infókXenus képek és infókXenus képek és infókXenus képek és infók
Xenus
A legutóbbi Xenus cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.