Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Xenus képek és infók

2002.10.05. 12:17 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Deep Shadows új játékáról, a Xenus-ról kaptunk friss képeket és információkat. A csapat előző játéka a Codename: Outbreak volt, mely elég vegyes fogadtatást kapott. A mostani is hasonló lesz, egy 3D-s akció-szerepjáték keverék. A játék Kolumbiában játszódik majd, ahova a főhős azért érkezett, hogy a húgát megkeresse. A feladatot rengeteg minden nehezíti majd, többek közt a rendőrség, a drogmaffiák, a gerillák, az indiánok, a banditák, sőt még a CIA is. A játék egy 125 négyzetkilométeres területen játszódik majd, melyet járművek segítségével is bejárhatunk. Persze ezek nincsenek ingyen, így kell majd pénz a gépekre, a fegyverekre, a lőszerre és az üzemanyagra is. A játék kellően összetett és hangulatos lesz így majd.
A program a Vital Engine 2-t használja majd fel, mely elég komoly fejlődésen esett át. Az egész 25x25 km-es területet képes egyben kezelni, a csontvázrendszert és az arcmimikát is lekezeli, 5000 poligon jut egy karakterre és 512x512-es multilayer textúrákkal is megbirkózik. A fizikai modellezés is alapvető lesz úgy tűnik lassan, hisz ebben a játékban is megtalálható lesz egy válfaja.
A játékban több mint 20 féle fegyver fog szerepelni és ezek használhatóak lesznek az elmaradhatatlan többjátékos részben is. Játszható lesz CTF, DM, kooperatív játék és még sok minden LAN-on és a GameSpy beépített keresőjével. A játékot 2003 harmadik negyedévében tervezik kiadni. ■

előző
következő
Xenus képek és infók
Xenus képek és infókXenus képek és infókXenus képek és infókXenus képek és infók
Xenus
A legutóbbi Xenus cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.