Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 3 - újabb CryEngine 3 bemutató

Lehet szidni a Cryteket, hogy a Crysis sorozat története és játékmenete nem váltotta meg a világot, de az tény, hogy grafikus motort írni nagyon tudnak. Erről tanúskodik az új trailer is.

2012.08.10. 09:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crysis 3 jövő februárban jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A történet az előző epizód folytatása lesz, így ismét az egykor szebb napokat látott New York romjai között fogunk bóklászni és csúnya, csápos idegenekre vadászni. A látványért természetesen a Crytek saját fejlesztésű motorjának legújabb változata, a CryEngine 3 felel majd, melynek képességeiről most egy új demonstrációval rukkoltak elő a fejlesztők. A látvány valóban pazar, hihetetlen, mennyire aprólékosan ki vannak dolgozva a részletek és effektek. Az persze megint más kérdés, hogy mindez a játékban mennyire fog működni, na és persze az, hogy ehhez a színvonalhoz hány lapáttal kell még Pakson a tűzre dobni... ■

Crysis 3
A legutóbbi Crysis 3 cikkek, hírek

hozzászólások (10)

rootshaper
rootshaper 2012.08.12. 11:34
mindig csak az a fránya gépigény... nem vettétek még észre, hogy egy viszonylag hétköznapi i5-ös procival, 4giga rammal és egy 50 rongy körüli VGA-val már bármi elfut? még mindig messze a generáció váltás, addig meg mit kell aggódni? a konzolok vezérlik a PC játékpiacot is, és így a grafika fejlődését is, nem kell szerintem tartani a gépigénytől, ahogy a Crysis 2 is elfutott egy kenyérpirítón is, úgy nyilván az új engine is rendesen optimalizálva lesz majd. mert muszáj, hogy egy X360-on is legalább közel ilyen látványt nyújtson, az a hardver meg eléggé korlátozott. persze lehet, hogy az ULTRAGIGAMEGAMAXHD részletességről le kell majd mondani, de en ilyen latvanynal mar a sima, mezei High-al is beérem :)
rDAVE
rDAVE 2012.08.12. 13:42
Igen, egy olyan gépen már elfutna, de i5-ös tudtommal már 40-50ezer körül van és hozzá csapva még egy 50ezres VGA... Ha a teljes gép árát nézzük, akkor már 100ezret túl is lépte. Azért ez már valakinek sok. (pl. nekem :D)
rootshaper
rootshaper 2012.08.12. 14:08
amíg tanuló vagy, neked van a legjobb dolgod :) nyárimunka, oszt megvagy három hónap alatt, főleg ha főznek is rád otthon :)))
rDAVE
rDAVE 2012.08.12. 14:37
Ebben mondjuk igazad van, de én inkább munkanélküli vagyok... :-D Idén végeztem, de semmit nem találtam. Nyári munkára is csak mezőgazdasági napon aszalósra volt lehetőség.
De valószínűleg megyek vissza tanulni még valamit, mert eddig nem sokra vittem a szakmámmal... :-D
Majd jövő nyáron mindegy mi lesz, akkor is megyek nyári munkára, de addig a PC-m is marad változatlan(ha csak nem kényszerít rá...).
Lord of Destruction
Lord of Destruction 2012.08.15. 20:00
Lefaradtam a vegen a varangyos poentol :D
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.