Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - jön a mod felszerelés

Újabb lehetőséggel bővül a CD Projekt RED szerepjátéka.

2012.08.10. 10:16 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A CD Projekt RED nem hagyja pihenni Geraltot, folyamatosan tesznek hozzá a The Witcher 2-höz hasznos tartalmakat. A legutóbbi nagy javítás több érdekes új funkciót is magában foglalt, azonban eddig nem volt arra lehetőség, hogy a rajongók és a kísérletezni vágyók belenyúljanak a játék magjába is. Erre szolgál majd a REDkit, mely nem szab határt a fantáziának és már most dörzsölöm a tenyeremet, hogy a hozzáértők - amilyen én nem vagyok - miket fognak művelni a játékkal a közeljövőben.
Azt még sajnos nem tudni, hogy mennyire lehet majd mélyen belenyúlni a vörösbe, azt viszont igen, hogy egyelőre a srácok nem terveznek Steam Workshop támogatást, ami egy kicsit azért lehangol. Sokkal könnyebb lenne válogatni a modok között a Valve rendszerének segítségével, de egyelőre a csapat azon dolgozik, hogy a REDkit minél profibban legyen összerakva. Igen, egyelőre, tehát nincs elkaszálva még a Workshop lehetőség sem, csak valamikor a későbbiekben számíthatunk rá, hiszen a modderek biztos erős nyomást fognak kifejteni a CD Projekt RED-re ennek érdekében.
A gamescomon is ott lesznek a fejlesztők, így van esély rá, hogy mi is majd bővebb információkkal látunk el titeket a készülő felszerelésről és annak részleteiről. Ha pedig esetleg játékfejlesztői vénával rendelkezel, érdemes ellátogatni a CD Projekt RED standjához, ugyanis ott lesznek a fejvadászaik is, akik új tehetségek után kutatnak. Egy próbát mindenképp megér, ha már arra jártok. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.