Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

Szegedi telephellyel erősít a professzionális internet, kábeltelevízió infrastruktúrát szolgáltató cég

Terjeszkedik az e-KÁBEL.

2012.08.10. 14:59 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

Az e-KÁBEL az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Dél-Alföldi Operatív Program Telephelyfejlesztés című pályázatának köszönhetően új telephelyet nyitott Szegeden, amely fontos állomása az országos terjeszkedésnek.
Az e-KÁBEL Kft. magas színvonalú, megbízható szolgáltatásainak köszönhetően nem csak a fővárosban, hanem az ország más régióiban is egyre sikeresebb. A cég internet és kábeltelevízió szolgáltatóknak épít, biztosít infrastruktúrát és igyekszik az ország minden régiójában elérhetővé tenni ezt a megbízható és mára már elengedhetetlen infrastruktúrát.
A cég vezetői fontosnak tartják, hogy az ország elmaradottabb régióiban is kiépüljenek ezek a hálózatok, akkor is ha a megtérülés itt lényegesen lassabb.
Az új telephely segíti a cég országos terjeszkedését, hisz amellett, hogy az ügyfelekkel lehetséges a személyesebb, szakmaibb kapcsolat ápolása, a felmerülő infokommunikációs hálózatépítési, üzemeltetési igényekre a cég szakemberei gyorsabban tudnak reagálni, az itt jelentkező munkákat gyorsabban, hatékonyabban el tudja végezni.

Az e-KÁBEL Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson optikai és CATV hálózatok kiépítéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódva. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat célja, hogy megrendelői igényeit maximálisan kielégítő, professzionális és költséghatékony megoldást nyújtáson, kezdetben Budapesten és vonzáskörzetében, mára az ország egész területén. Az e-KÁBEL képzett szakemberei több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek hálózatok kiépítésében és üzemeltetésében, és elhivatottak a magas minőségű szolgáltatás nyújtása iránt. Az e-KÁBEL Kft. közeli tervei között szerepel teljes körű biztonságtechnikai szolgáltatás bevezetése is.

Forrás: e-KÁBEL Kft.

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.