Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo III - 1.0.4 tapasz áttekintő

Csordogálnak az információk, valami egészen nagy durranásra lehet számítani, ha mindez igaznak bizonyul és nem tolják el vele a balanszot a ló túloldalára.

2012.08.20. 11:47 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Egyre több finom információt sikerül az adatvadászoknak kicsikarni a már meglevő MPQ fájlokból, de azért a Blizzard is szolgál némi plusz dologgal, mint például egy teljes listával, hogy mik fognak történni a meglevő kasztokkal.
De azt már rég tudtuk, hogy a kasztok vastagon újra lesznek gondolva, úgyhogy beszéljünk inkább azokról a dolgokról, melyek most láttak napvilágot. Ilyen lesz például a Paragon szintek megjelenése. Erről még semmi biztosat nem tudunk, csak annyi, hogy ez nagyjából a 60-as szint feletti további fejlődéshez fog kelleni. Paragon szintenként a magic find és a gold find érték is növekszik majd, valamint új bannerek és karakter portrék válnak elérhetővé.
A legendary felszereléseket is megreformálják és a könnyebb kiigazodás érdekében a régi - azaz a patch előtti - tárgyak kapnak egy Legacy előtagot, így láthatjuk majd egyből, hogy melyik tárgyra érdemes inkább odafigyelni. Ezekhez a tárgyakhoz is egy egész sor új információval gazdagítottak minket, ahogyan a szettbe tartozó tárgyak által nyújtott plusz tulajdonságokról is.
Nagyon készülnek a srácok az arénára, mert feltűnően sok PvP specifikus legendary cucc készült el így. Várjuk szeretettel! ■

Diablo III
A legutóbbi Diablo III cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.