Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Chivalry: Medieval Warfare - már majdnem kész

A gamescomon is ki lehetett próbálni a játékot, azonban még szükség van némi pénzmagra, hogy a boltokba kerülhessen.

2012.08.21. 08:44 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kimondottan jó iránynak tartom mind a War of the Roses, mind pedig a Chivalry megoldását, melyekben egy középkori harcos bőrébe bújva értelmezhetjük újra mindazt, melyet FPS címszó alatt tanultunk. Nincsenek géppuskák, távcsövek, nincsenek repülő drónok, melyek feltérképezik a terepet és nincsenek légi támogatás kérésére alkalmas lézeres jelölő eszközök sem. Helyette van számszeríj, mezei íj, hosszú íj, rövid íj, meg egy rakás kard, balta, bunkósbot és buzogány.
Ahhoz képest, hogy a Chivalry remekül nézett ki és remekül futott a gamescomon, a srácoknak mégis szükségük van egy kis további anyagi támogatásra, hogy befejezhessék játékukat. Az viszont kimondottan jó jel, hogy még 24 nap van hátra a gyűjtögetésből és a kért 50.000 dollárból már 22.000 megvan. Lesz ott még több is.
A Chivalry valamikor még idén érkezik, elvileg ősszel, aztán ki tudja még, hogy mi lesz belőle. ■

előző
következő
Chivalry: Medieval Warfare - már majdnem kész
Chivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem készChivalry: Medieval Warfare - már majdnem kész

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.