Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Command & Conquer - e-sportra kihegyezve

Nem lesz egyjátékos mód a nemrégiben F2P-nek kikiáltott folytatásban.

2012.08.21. 10:15 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az EA nemrég, a gamescomon bejelentette, hogy a Command & Conquer: Generals 2 a mostanság nagyon népszerű, Free to Play modellt fogja alkalmazni, és át is keresztelték gyorsan a játékot Command & Conquer-re - az online magazinok szerkesztőinek legnagyobb örömére. Most azonban egy újabb dologgal rukkoltak elő a BioWare Victory csapatánál, a PC Gamernek elárulták, hogy a játék a hétköznapi értelemben vett egyjátékos mód nélkül érkezik majd.
Az egyjátékos mód helyett a kooperatív és kompetitív multiplayer fogja a játék magját képezni, melyekhez még több módot fognak hozzácsapni az idő múlásával, annak fejében, hogy milyen visszajelzéseket kapnak majd a játékos közösségtől. John Van Caneghem azt is elárulta a PCG-nek, hogy igyekeznek visszatérni a C&C gyökerekhez, nyersanyagot kell majd bányásznunk, létrehoznunk egy bázist, majd ezernyi egységet legyártva fenékbe billenteni a rossz fiúkat.
"Egy élő szolgáltatásban az a legjobb, hogy kipróbálhatsz dolgokat, változtathatsz rajtuk, ahogy a közösség rájuk reagál, bedobhatod egy hétvégére és megnézheted, mi sül ki belőle, majd fejlesztheted tovább a visszajelzések alapján." - tette hozzá Van Caneghem.
Lesz itt még multiplayer deathmatch, de említésre került az is, hogy e-sport funkciókat is építenek a játékba, melyhez még nincs lehetőség lista, viszont Van Caneghem arra buzdítja a közösséget, ha van ötletük arra, hogy milyen funkciókat látnának a játékban szívesen, mindenképp jelezzék a BioWare Victory csapatának. ■

Command & Conquer
A legutóbbi Command & Conquer cikkek, hírek

hozzászólások (19)

Dark Archon
Dark Archon 2012.08.27. 10:20
Ha single RTS kell (mivel lelőtték a multi szervereket már jó rég, másra úgysem jó), akkor ajánlom az Armies of Exigo-t, ha esetleg nem ismernéd. Nagyon jól felépített, gyönyörű átvezető animációkkal tarkított játék.

Avagy ott vannak a Spellforce-ok.
Gobiakos
Gobiakos 2012.08.27. 10:27
Ráadásul az AoE magyar fejlesztés, ha jól rémlik...
Baracklekvár
Baracklekvár 2012.08.27. 10:28
Remélem lesz olyan kooperatív mód, ahol a játékosok száma 1... Mert nem akarok senkihez sem alkalmazkodni, leállíthassam a játékot, egyáltalán akkor kezdjem el, amikor akarom, stb... Nem mindenki ér rá bármikor, vagy pláne akkor, amikor más is.
Szóval szép-szép a multi lehetőség, de így, hogy csak azt tesznek bele, nagyjából azt az idézetet juttatja eszembe, hogy
"Szabad országban szabadon teheted, amit szabad."

S hogy mit szabad - esetünkben egyáltalán mit lehet - az nem sok választást jelent ezúttal sem...
Dark Archon
Dark Archon 2012.08.27. 10:58
Igen, a Black Hole Entertainment első játéka, amit Andy Vajna pénzelt, de még így is csődbe ment, "hála" az Ubisoft-nak.
Barthezz
Barthezz 2012.08.27. 14:49
Hiszen együtt beszéltünk át oldalakat a játék topicjában még 2005 elején, nem emlékszel? :D Még zsombika társaságában. :-D

Szóval a régi nagy neveket szinte mind kijátszottam már.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.