Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2012

Total War: Rome II képek

Négy új kép érkezett a Creative Assembly új stratégiai játékából, mely Kölnben is tiszteletét tette. A képek alapján ismét gigászi csatákra készülhetünk, még szebb grafikával.

2012.08.22. 22:53 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2012

A 2004 októberében megjelent Rome: Total War láttán leesett az állunk. Óriási seregek mozogtak a monitorokon, a katonák részletesen ki voltak dolgozva, és mindezt 3D-ben kezelte a grafikus motor. A Creative Assembly az azóta eltelt nyolc évben sem tétlenkedett, és a már jól kitaposott utat járva sorra jelentette meg új játékait, melyek mind egy picivel feljebb emelték a lécet. Ezt a lécet kell most megugrania a Total War: Rome II-nek, melyet július elején jelentett be a stúdió. A játék visszatér az ókori Róma világába, és ha lehet, még részletesebben kidolgozott hadseregek élére állva küzdhetünk majd a birodalom feletti uralomért. Az új rész a gamescomon is kint volt, ahonnan sajnos csak négy kép érkezett róla, de azokat mindenképpen érdemes megnézni. Megjelenés leghamarabb 2013-ban. ■

előző
következő
Total War: Rome II képek
Total War: Rome II képekTotal War: Rome II képekTotal War: Rome II képekTotal War: Rome II képek
Total War: Rome II
A legutóbbi Total War: Rome II cikkek, hírek

hozzászólások (8)

GeryG
GeryG 2012.08.23. 06:11
Ooops, bocsi elírtam, jogos! :) Javítom...
slatina
slatina 2012.08.23. 07:25
Nagyon várom már :D. Én is először a rome-mal kezdtem a shogun2 tetszett még nagyon, na meg a napoleon. Medieval se volt rosz. Empire szerintem nem volt nagy durranás.
Morello
Morello 2012.08.23. 10:20
Én az elejétől kezdve nyomtam a széria mindegyik részével. A maga korában tényleg a Rome volt a legütősebb, de a Medieval II is nagyot robbantott szerintem. Most az Empire-rel nyomom, eleinte nekem is az volt a véleményem, hogy nem olyan nagy durranás, de aztán menet közben megszoktam. Ha kivégeztem, még előszedem a Shogun II-t, azzal még nem játszottam.
Dani01019
Dani01019 2012.08.23. 11:10
Én a Medieval 2-vel kezdtem és, csak azután próbáltam ki a Rome-ot, így nem volt olyan nagy durranás. Az Empire és a Napoleon számomra egy kategória. Mindkettő jó, sőt a Napoleon nagyon jó, de valahogy mégis hiányzott belőlük az a bizonyos plusz ami a Medievalt olyan zseniálissá tette. A lényegi probléma szerintem a térképes módban volt. Egyszerűen nem volt meg az a beszippantó atmoszféra. A csatatérképen a fiúk mindkét játék esetében szinte hibátlan munkát végeztek. Ott nekem inkább a kor hadviselési normáival volt gondom. Közel sem olyan taktikus, mint az az előtti és utána következő korokban. Az én számomra ez a felállunk egymással szembe és addig lőjük egymást, míg a másik el nem fogy a gyenge elméjűség határát súrolta. Nem úgy mint a Sógun 2 esetében, ott a térképes hibák javítása, az új és egzotikus környezet és kor belőlem ugyanazt a hatást váltotta ki mint egykor a Medieval 2. Ezt várom a Rome 2-től is és a képek és az előzetesekre támaszkodva, nem alaptalanul.
Balanses
Balanses 2012.09.27. 20:11
Az első in-game videó
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.