Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Érkezik az I Am Alive PC-re

Ahogy az sejthető volt, a srácok csak elkészítik a játék PC verzióját is, és már nem is kell sokat várni rá.

2012.08.23. 22:51 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már márciusban megjelent letölthető címként az I Am Alive az Xbox 360 és a PS3 online üzleteiben, viszont eddig úgy nézett ki, hogy a játék kizárólag a konzolokra jelenik meg. Annak ellenére, hogy Yves Guillemot a nemrégiben nálunk is megemlített nyilatkozatával nem lopta be magát a PC játékosok szívébe, mi még azért szeretni fogjuk a Ubisoft túlélős játékát. Legalább is merjük remélni, hogy nem csúsznak meg egy gyenge, összedobott konzol porton, mert az csak olaj lenne a tűzre ugye.
Szeptember 30-án tehát már mindenki belevetheti magát a nagy túlélésbe, és tényleg csak remélni tudjuk, hogy nem a rossz portoláson fog elbukni a játék, ugyanis konzolokon kifejezetten jó fogadtatásban részesült. ■

I Am Alive
A legutóbbi I Am Alive cikkek, hírek

hozzászólások (8)

Dark Archon
Dark Archon 2012.08.24. 13:48
S hogy Yves Guillemot se csalódjon, mindenki warezolja le :D
Peace
Peace 2012.08.24. 14:31
Pedig de. A játék utolsó 2/3-a már kínszenvedés volt számomra, pedig addig nagyon korrekt volt a hangulat és a story. A kieget a mai napig nem kezdtem el, de majd talán egyszer...
Dark Archon
Dark Archon 2012.08.24. 14:49
Ezt kifejtenéd bővebben? Csak mert terveztem megvenni. Onnantól rossz a történet? Vagy irányítási gondok?
Gump
Gump 2012.08.24. 14:59
Jól jönne most a demo, mi? :D
Viccen kívül, ha teheted, próbáld ki. Akárhol, ismerősnél, bárhol. Nekem sem jött be, ez volt a pár játék közül az egyik, aminek megbántam a vásárlását (akciósan is).
A legtöbb embernek itt amúgy nagyon bejött, a sztori jó, hangulat jó, grafika jó, a játékmechanika viszont nekem nagyon nem..
davkar9
davkar9 2012.08.24. 19:43
Peace közismerten szív- és agybajos ha játékokról van szó.:-P (no offense:-D) Utolsó pályákon még easyn (vagyis mint utólag láttam a legkönnyebb az a normal) is akadt olyan szituáció amitől kedvem lett volna a billentyűzetet áthajítani a monitoron.:-D De ez ne rettentsen el, nyári pótlásaim egyik legjobb játékélménye volt.;-) Steamen kb kéthetente dobálják az ember után 75%os akcióban.

ON: igen, a játék nálam is Alan Wake-es. Multiplatformként fél szemem rajtavolt, konzol only után ment a kukába, néhány átpörgetett videó után úgy voltam vele, hogy nem is kár érte. AW-vel is így voltam, kell a francnak a szánalomból (pénzhiány) idehányt hitvány pcs port. Pangás alatt nyári akcióban elcsábultam és nem bántam meg. Jövő nyáron remélem az I am Alive kapcsán is ez lesz.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.