Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új PlayStation All-Stars: Battle Royale karaktert mutattak be

Kratos, Nathan Drake és Sly Cooper mellett egy újabb PlayStation-exkluzív szereplőről rántották le a leplet, aki ezzel együtt a legtöbbünknek ismerős lehet, mivel hamarosan a saját játéka is megjelenik.

2012.08.31. 16:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A SuperBot Entertainment egy PlayStation 3 exkluzív verekedős játékon dolgozik. A PlayStation All-Stars: Battle Royale érdekessége, hogy a Sony konzoljára megjelent sikerjátékok főhőseit ereszti össze. Így a következő szereplőkkel eshetünk majd egymásnak: Big Daddy (Bioshock 2), Cole MacGrath (inFamous 1-2), Colonel Radec (Killzone 2), Fat Princess (Fat Princess), Heihachi Mishima (Tekken), Jak and Daxter (Jak and Daxter), Kratos (God of War), Nathan Drake (Uncharted), PaRappa the Rapper (PaRappa the Rapper), Ratchet and Clank (Ratchet and Clank), Sackboy (LittleBigPlanet), Spike (Ape Escape), Sweet Tooth (Twisted Metal), Sly Cooper (Sly Cooper), Toro Inoue (Doko Demo Issyo), Evil Cole MacGrath (inFamous 1-2), Dante (Devil May Cry), Narik (Heavenly Sword), Sir Daniel (MediEvil).
A felsoroltak mellett most egy újabb szereplőről rántották le a leplet a készítők, aki egy másik ismert sorozat egyik főszereplője. Név szerint Raidenről van szó, ám nem a Mortal Kombatból ismert villámistenről, hanem a Metal Gear Solid félig robot, félig ember harcosáról. A bejelentés mellé egy trailer is érkezett róla, ahol csúnyán elbánik a többiekkel. A PlayStation All-Stars: Battle Royale a tervek szerint október 26-án jelenik meg. ■

PlayStation All-Stars: Battle Royale
A legutóbbi PlayStation All-Stars: Battle Royale cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!