Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Brothers in Arms: Furious 4 - önálló címként folytatja

A bejelentés óta sok rajongó fenntartásokkal kezeli a Brothers in Arms új részét, mondván, ennek már semmi köze a sorozat stílusához. Más játékoknál már bevált az önállósítás, a Gearbox is ebben bízik.

2012.09.03. 10:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Gearbox az Aliens: Colonial Marines mellett egy másik, milliók által várt játékon is dolgozik. A Brothers in Arms: Furious 4 fejlesztése jól halad, a gondok nem is ezen a téren vannak, sokkal inkább a fogadtatással. A rajongóknál ugyanis kiverte a biztosítékot a megújított játékmenet és stílus, mely maximum nyomokban tartalmazza a már megismert komoly elemeket, helyettük sokkal egyszerűbb, könnyedebb játékmenetre számíthatunk.
A fejlesztők talán pont a kedvezőtlen fogadtatás miatt, de úgy döntöttek, hogy a Furious 4 önálló címként fog megjelenni, és nem a Brothers in Arms sorozat tagjaként. Hasonlóra már volt példa korábban is, elég csak a Need for Speedből kivált Shift játékokra gondolni, igaz, ott nem a rossz fogadtatás volt az ok, sokkal inkább annak ellenkezője. A Gearbox is valami hasonlóba reménykedhet, ha sikerült elvonatkoztatniuk a BiA sorozattól, akár még jól is elsülhet az új játék. A stúdió ezzel együtt nem hagyja parlagon heverni a népszerű franchiset, de a folytatásról szeptember 15-ig nem beszélnek.
A Furious 4 eredetileg még ebben az évben megjelent volna, ám erre most már gyakorlatilag nincs esély. Új premier dátummal egyelőre nem rendelkezik a játék. ■

Furious 4
A legutóbbi Furious 4 cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2012.09.03. 14:15
Annyira sajnálom, hogy ennyire megfeledkezted Baker és a 101-esek valódi harcairól. :( Pedig a Highway to Hell végén olyan ígéretesen hangozott a hóról szóló mondat és lelki szemeinkkel már az Ardennekben toltuk volna még abban az évben. Most meg semmi.... vagyis _ez_, ami talán még rosszabb, mint a semmi.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.